Adım adım anlatacak yardımcı olacak birisi var mı? Windows 10 çok kasıyor, 7'ye geçmek istiyorum.
tam olarak bilmiyorum ama baya eski bi bilgisayar 2gb rami falan var markası dell inspiron 6400Sisteminiz nedir? 10 LTSC deneyin daha iyi olabilir. Windows 7'ye geçilmez. Hem çok eski ve güvenli değil. Destekde yok.
Tam olarak bilmiyorum ama bayağı eski bir bilgisayar 2 GB RAM'i falan var markası Dell Inspiron 6400.
Ben pazar günü geçtim. Kaymak gibi oldu. Tarayıcı bile fişek gibi siteler fişek gibi. Windows 10 pişmanlıktır. Windows 7'deki akıcılık hiçbir Windows'ta yok.
Soruna gelecek olursak Rufus programını indir. Windows 7'yi internettten. ISO dosyası şeklinde indir. Rufus üzerinden flash belleğe yükle. Ondan sonra flash belleği bilgisayara takıp format atacaksın. BIOS'tan boot seçeneği olarak flash belleği 1. sıraya al. UEFI seçeneğini açıp kapatmak gerekebilir.
Hiç Windows 7 ile uğraşmayın. Kurun mis gibi Linux bakın keyfinize. Windows 7'de yüzlerce kritik seviyede güvenlik açığı var. Hiçbir şekilde sizi korumaz. Linux Mint Xfce kurun bakın keyfinize. Hem güncel hem de güvende kalmış olursunuz.tam olarak bilmiyorum ama baya eski bi bilgisayar 2gb rami falan var markası dell inspiron 6400
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.