Windows 10'dan Windows 7'ye nasıl geçilir?

Ben Pazar günü geçtim. Kaymak gibi oldu. Tarayıcı bile fişek gibi siteler fişek gibi. Windows 10 pişmanlıktır. Windows 7'deki akıcılık hiçbir Windows'ta yok.
Soruna gelecek olursak Rufus programını indir. Windows 7'yi internettten .iso dosyası şeklinde indir. Rufus üzerinden flash belleğe yükle. Ondan sonra flash belleği bilgisayara takıp format atacaksın. Biostan boot seçeneği olarak flash belleği 1. sıraya al. UEFI seçeneğini açıp kapatmak gerekebilir.

Ben pazar günü geçtim. Kaymak gibi oldu. Tarayıcı bile fişek gibi siteler fişek gibi. Windows 10 pişmanlıktır. Windows 7'deki akıcılık hiçbir Windows'ta yok.
Soruna gelecek olursak Rufus programını indir. Windows 7'yi internettten. ISO dosyası şeklinde indir. Rufus üzerinden flash belleğe yükle. Ondan sonra flash belleği bilgisayara takıp format atacaksın. BIOS'tan boot seçeneği olarak flash belleği 1. sıraya al. UEFI seçeneğini açıp kapatmak gerekebilir.

PC niz milattan önce kalmış ise Windows 10 kasabilir.
Hem eski, hem desteği olmayan bir işletim sistemi kullanılmaz. Yani evet güzeldi ama her şey zamanında güzel. Şu an kullanmanın mantığı yok.
Mesela bende hem Windows 10 ve 11 gayet akıcı çalışıyor.

tam olarak bilmiyorum ama baya eski bi bilgisayar 2gb rami falan var markası dell inspiron 6400
Hiç Windows 7 ile uğraşmayın. Kurun mis gibi Linux bakın keyfinize. Windows 7'de yüzlerce kritik seviyede güvenlik açığı var. Hiçbir şekilde sizi korumaz. Linux Mint Xfce kurun bakın keyfinize. Hem güncel hem de güvende kalmış olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı