Windows 10'dan Windows 7'ye Nasıl Geçilir?

Yeni anakartlara kursan bile düzgün çalışmıyor.
2 hafta öncesine kadar çalışıyordu sorunsuz. Tek sorun Picasa ile ilgili olan fotoğraflara bakarken yaşadığım kırılmalardı. Diğer bahsettiğim hiçbir sorunu yaşamıyordum. Windows 10 kurdum bu siteden indirip ve sonrası hüsran. Bu sitedeki Windows 10'dan şüphelenmeye başladım açıkçası :)

Yeni anakartlara kursan bile düzgün çalışmıyor.
Düzgün çalışır anakart yonga seti yüzünden sadece usb problemi verdiği için problem çıkartıyor bu çözümü olan bir problem işlemci içindeki intel için konuşmak gerekirse 630 grafik destek yongası çalışmaz ekran kartın varsa bu da problem olmaz kullanılır yani eksi yönü ise sadece DX 12 olur.

Evet. Windows 10'da olmuyor hiçbiri. Donanımsal bir sorun olmadığı kesin. Aynı donanımla Windows 10 bu hataları vermiyor. Ama 10'un da bazı kötü yanları var. Fazla karışık ve renk tonlaması çok silik. Gözlerimi epey yoruyor. Zaten bozuk iyice bozulacak. Bir miktar Ekran kartı renk ayarlarından yaptım idare eder şekle soktum ama yine de kötü. Göz yorucu
Onu renk ayarlarından yaparsın artık.

Düzgün çalışır anakart yonga seti yüzünden sadece usb problemi verdiği için problem çıkartıyor bu çözümü olan bir problem işlemci içindeki intel için konuşmak gerekirse 630 grafik destek yongası çalışmaz ekran kartın varsa bu da problem olmaz kullanılır yani eksi yönü ise sadece DX 12 olur.
Yeni anakartların performansını tam alamıyorsun intel 7. ve 8.nesil işlemcilerde %15 oranında performans kaybı var eski bilgisayarlarda 7 daha iyi oluyor. Yeni anakartlar Windows 10 ile iyi çalısıyor. Kendim bizzat denedim.
Eh işte biraz yapabildim çok fazla seçenek bulamadım Grafik kartı ayarlarında.
ASUS anakartların sitesinde splendid tarzı uygulamalar var bulabilirsen kur. Ekran renk tonu uygulaması.

Yeni anakartların performansını tam alamıyorsun intel 7. ve 8.nesil işlemcilerde %15 oranında performans kaybı var eski bilgisayarlarda 7 daha iyi oluyor. Yeni anakartlar Windows 10 ile iyi çalısıyor. Kendim bizzat denedim.

ASUS anakartların sitesinde splendid tarzı uygulamalar var bulabilirsen kur. Ekran renk tonu uygulaması.
Bir ara bakarım. Ama şu an opera VPN denedim oldukça yavaş. Windows 7'de (eskiden tabi sorun yokken) gayet iyiydi. Umarım geçicidir bu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı