Windows 10'dan Windows 8.1 geçmek laptopu hızlandırır mı?

Normal Windows'tan farkı daha minimalist, hafif ve hızlı olmasıdır. Ben xos 1607 kullanmanızı tavsiye ediyorum (Valorant oynuyorsanız 1803, çünkü Valorant 1709 sürümü ve altına destek vermiyor). Yeni açıldığında toparlanması normal Windows'a göre daha hızlıdır. Kaynak kullanımı da az olduğu için daha yüksek FPS ve daha az input lag alırsınız. Bu da oyun deneyiminizi daha iyi hale getirir. Bu önerdiğim ISO'lar dışında kokteyl, ognitorenks, RekOS, ReviOS, Ghost Spectre vb. ISO'lar da var. Tercih de size kalmış.

Bu konuyu da inceleyebilirsiniz.

Hocam benim PC nereden baksan 12ya DA14 senelelik PC bu dediğiniz sürümü1709 sürümü kurdum Türkçe yapmak için çok uğraştım desteği kestiler sanırım DC aktif değil.

Hocam benim PC nereden baksan 12ya DA14 senelelik PC bu dediğiniz sürümü1709 sürümü kurdum Türkçe yapmak için çok uğraştım desteği kestiler sanırım DC aktif değil.
RekOs'dan bahsediyorsanız, türkçe yapılmıyor. Sadece klavyeyi türkçe yapabiliyorsunuz RekOs'da. Sistem özelliklerinizi yazarsanız ona göre sürüm veya os önerebilirim.

En merak ettiğim şey son zamanlarda, sistem özelliklerim ise bu (laptop):
R5 m430.
A10 9600p.
1TB HDD.
DDR4 12 GB RAM.

Desteği kesildi falan diyenlere bakma tamam destek kesildi ama halen eski PClere 7 öneren var tabii güncel kalmak çok iyi ama sen güncel Windows kullanacağım deyip performans alamazsan güncelliğin anlamı yok geçin hocam bu PC tam 8.1

Desteği kesildi falan diyenlere bakma tamam destek kesildi ama halen eski PClere 7 öneren var tabii güncel kalmak çok iyi ama sen güncel Windows kullanacağım deyip performans alamazsan güncelliğin anlamı yok geçin hocam bu PC tam 8.1
Bu custom ROM falan sıkıntılıymış zaten hocam. 8.1 geçeceğim galiba.

Ntlite, dws lite, dws , ve bazı tweak takımları ile kendi Windowsunuzu törpüleyiniz,

Ntlite ile içinden defenderi silince uçuşa geçiyor zaten sistem.

Bu tür custom Windowslar her ne kadar virüs vb konularında sorun çıkarmasa da ciddi derece hata barındırıyor, her yerinden problem fışkırıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı