Windows 10'dan Windows 8'e geçilir mi?

SasiranKedi

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 bilgisayarımda eskisi gibi değil eskiden %20 %10 bellek kullanıyordu serbest iken şimdi %50'ye %60 %70'e falan çıkıyor Windows 8'e geçsem ne olur? Farklar ne olur yani mesela bellek kullanımı azalır mı?

Peki bilgisayarda yavaşlama hissediyor musun? Yoksa sadece görev yöneticisinde yüksek bellek kullanım değerlerini gördüğün için mi böyle bir karar verdin?
Eğer sistemin performansında sıkıntı yoksa değiştirmene gerek yok.
Arkadaşın bahsettiği durum olabilir yani.

Windows 8 yerine Windows 8.1 geçersen daha iyi.

arada bilgisayar aniden donuyor bip bip diye sesler geliyor sonra hemen düzeliyor bazen tarayıcım donuyor bazen windows 10 arama yerine yazıyorum yükleniliyor logosu çıkıp duruyor

Bilgisayarınız aşırı kötü olsa Linux tabanlı işletim sistemi önerirdim bence geçilmez sisteminiz gayet iyi RAM kullanımını düşüren RAM'dan gereksiz kullanan yazılımlar kullanabilirsiniz(İşime Yaramıştı)
Önerim: Razer Cortex

arada bilgisayar aniden donuyor bip bip diye sesler geliyor sonra hemen düzeliyor bazen tarayıcım donuyor bazen windows 10 arama yerine yazıyorum yükleniliyor logosu çıkıp duruyor
Bunlar normal değil senin sistemine göre. Bir format atıp tekrar temiz şekilde Windows 10 kur derim.

Sistemim kötü olmasına rağmen Windows 10'da bir sorun yaşamayan tek benim sanırım. Kardeşim kullanmayı mı bilmiyorsunuz anlamadım Bu arada Windows 10'da kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…