Windows 10'dan Windows 8'e geçiş

hidensa

Centipat
Katılım
22 Şubat 2021
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhabalar. İş yeri masaüstü bilgisayarımı HP i3 5. nesil Windows 10 olarak sıfır satın almıştık. Ama işlemciden kaynaklı mı bilmiyorum aldığım günden beri saçma sapan donmalar yaşatıyor. Bilgisayarı açıyorum kendine gelmesini bekliyorum interneti açıyorum veya başka bir şeyi açıyorum saniyelik donmalar yaşatıyor. Bilgisayarı kapatıp açıyorum kendine geliyor. Bazen 3 kere kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bazen bilgisayarı kapatınca Windows kapatmaya hazırlanıyor kısmında kalıyor, kapatmıyor bilgisayarı bende bilgisayarı tuşa basarak kapatmak zorunda kalıyorum. Ben bunu işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim sorum ise Windows 10 gömülü bu bilgisayarda ben işlemciyi 8.1'e düşürmek istiyorum. Ben versiyonu düşürürsem Windows 10 yok olur mu? Çekincem o ne de olsa şirket bilgisayarı.
 
İşletim sistemini düşürmek işe yaramaz diye düşünüyorum.
Bundan daha kötü özelliklerde ki bilgisyara ssd takıp windows 10 kurdum sorunsuz çalışıyor. 120 GB ssd 120 TL civarına bulursunuz sahibine bunu ilet.
Hocam sadece çalışıyoruz köle de değiliz ya :D ''Patronunuza'' deseniz daha iyi idi. Kendimi köle gibi hissettim .
 
Düşürebilirsiniz. 7'ye geçmenizi tavsiye etmem destek kesildi. Ama 10'da kalmanız mümkünse kalın bence.
hocam 10 da bilgisayar sistemini yavaşlatıyor donduruyor. Tabi birkaç hizmeti kapattım görev yöneticisinden bakalım olumlu sonuçlanırsa zaten değiştirmem . Windows 10 diski yüzde yüze çekiyor bazen orada pc çok yavaşlıyor.
 

Geri
Yukarı