Windows 10'ta oyun performansı nasıl arttırılır?

creenes

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8GB DDR3
SSD veya HDD modeli
120gb ssd,1tb hdd
Ekran kartı
intel uhd graphics
İşlemci
i5 10. nesil 2.60hz
(Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım tam emin değilim ilk konum yanlışsa kusura bakmayın)

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi bileniniz varsa unlost FPS arttırma yapmak istiyorum yani görünüş ayarlarını shader güzel ama çok sade olacak şekilde 0lıyor ve 3-4 kat FPS arttırıyor. Bunu yapmak istiyorum YouTube'da da videosu var ancak onda özel ekran kartı ayarı vb var benim ekran kartım yok o ayarları nasıl yapacağım?

Sistem bilgisi:
i5 10. nesil 2.60Hz
8 GB DDR3 RAM.
Ekran kartı yok.
120GB SSD-1TB HDD.
Casper S500 laptop.

Ekran kartım Intel UHD Graphics ama 630 gibi sayısı yok eski/düz Intel UHD Graphics o kadar.

(Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım tam emin değilim ilk konum yanlışsa kusura bakmayın)

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi bileniniz varsa unlost FPS arttırma yapmak istiyorum yani görünüş ayarlarını shader güzel ama çok sade olacak şekilde 0lıyor ve 3-4 kat FPS arttırıyor. Bunu yapmak istiyorum YouTube'da da videosu var ancak onda özel ekran kartı ayarı vb var benim ekran kartım yok o ayarları nasıl yapacağım?

Sistem bilgisi:
i5 10. nesil 2.60Hz
8 GB DDR3 RAM.
Ekran kartı yok.
120GB SSD-1TB HDD.
Casper S500 laptop.

Ekran kartım Intel UHD Graphics ama 630 gibi sayısı yok eski/düz Intel UHD Graphics o kadar.

Ekran kartsız oyun oynamayı unutun hocam tavsiyem laptopu elinden cikarman.

peki ucuza önerebileceğin darboğaz yapmayan cs2 dota2 gta5'i açabilecek gücü sağlayan ucuz bi masaüstü önerin var mı? öğrenciyim bütçe 0 bütçeyi max 6 bin yapabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı