Windows 10'u hafifletmenin yolları var mı?

Windows gereksiz dosyaları orada topluyor onları silince performans az da olsa artabiliyor ancak format atmak bilgisayarınız için en sağlıklısıdır. Sizin istediğiniz her işletim sistemini kurabiliriz.

Depolama menüsüne girdim, geçici dosyaları falan temizleme ayarı var. Şimdi ona baktım da 4 gb falan gereksiz dosya silmeye çalışıyor şu an zavallı bilgisayarım

Hocam Windows 10 Custom kullanmayın kesinlikle çok gereksiz çünkü Windows 10 LTSC ile arasında hiçbir fark yok. Windows 10 LTSC de de aynı şekilde hiçbir program yok. Demek istediğim format atın ama Windows 10 LTSC kurun gerçekten rahatlayacaksınız ve ayrıca Windows 10 LTSC Microsoft tarafından doğrulanmış ancak custom Windows'lar açıklar olabilir ve bilgilerinizi çalabilirler.
Açık kaynaklı Custom Windows’lardan sıkıntı geleceğini düşünmüyorum, artık ayrıca ISO değil AME Wizard ile kuruluyor. Yani eski dosyalarında kalıyor.

Merhaba çiğdem hanım iyi akşamlar öncelikle sisteminiz Windows 10 için yetersiz durumda yani takılıp donması normal. Sizin sisteminiz en fazla Windows 7 - 8.1 işletim sistemlerini kaldırabilir, mümkünse bunlardan birine geçmeye çalışın fakat mümkün değilse format atmayı bilmiyorum demişsiniz o zaman size bir uygulamadan bahsetmek istiyorum kendimde kullanıyorum ayrıca ücretsiz. İsmi Wise cleaner. Google'dan Wise cleanerin sitesinden Wise registry cleaner ve Wise disk cleaner bu 2 uylulamayı indirip kurun. İndirdikten sonra size tekrar yardımcı olurum uzun bir yazı oldu çünkü.

Depolama menüsüne girdim, geçici dosyaları falan temizleme ayarı var. Şimdi ona baktım da 4 gb falan gereksiz dosya silmeye çalışıyor şu an zavallı bilgisayarım
Hocam Linux Mint XFCE kurun geçin 2 GB RAM’e sahip olan laptop’um şaha kalktı bildiğiniz.

Açık kaynaklı Custom Windows'lardan sıkıntı geleceğini düşünmüyorum, artık ayrıca ISO değil AME Wizard ile kuruluyor. Yani eski dosyalarında kalıyor.

Hocam yine de Microsoft tarafından doğrulanmış bir yazılım kullanmak daha güvenlidir zaten eğer ki ks karar verirse birlikte Windows 8.1'e döneceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı