Windows 10'u korsan ile etkinleştirmenin orijinalden farkı var mı?

• Konuyu başlatan M3RL1N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.573

M3RL1N

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle bu CMD ile yazılıp Windows etkinleştirme yazısını kaldırmayı yapmakla orijinal key satın alıp orijinal key girme ile arasında fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CMD'ye yazdığınız kodlar ile bir KMS sunucusuna bağlandıysanız işte o zaman sıkıntı vardır. KMS normalde şirketlerin cihazlarını toplu lisanslamak için kullandığı bir yöntemdir ama siz büyük ihtimalle internet üzerinden korsan bir sunucu buldunuz ve ona bağlandınız. Sunucunun arkaplanda Windows'u etkinleştirmek dışında neler yaptığını bilmiyoruz.

Merhaba öncelikle bu CMD ile yazılıp Windows etkinleştirme yazısını kaldırmayı yapmakla orijinal key satın alıp orijinal key girme ile arasında fark var mı?

Zararsız olan KMS sunucuları 2018 yılında kapandı.
KMS diye bir sürü sunucu adresi türedi ve hemen hepsi sisteminize arişim için bir arka kapı açan zararlılar içeriyor.
Tavsiye etmiyoruz.

Her korsan yazılım gibi riskleri var kontrol etmek lazım, 2 saat önce konu açsaydın kontrol ederdim 15 yıllık PC'ye yeni format attım ve KMS ile etkinleştirdim nerelere bağlanıyor ne alıp ne gönderiyor diye bakardım, bilgisayar eski olduğu için o kadar önemsemedim zaten peder kullanıyor. Ama diyeceğim şu ki 30 liralık key almaktansa riske girmeye gerek yok.

Öncelikle orijinal key yoktur lisans anahtarı vardır.
Retail lisans anahtarı ve OEM lisans anahtarı olarak iki çeşittir.
OEM lisans anahtarı ise en güvenilir olanıdır.
Etkinleştirme aşamasından sonra direk anakarta kaydedilir ve her formattan sonra direk otomatik etkinleştirme yapar Windows.

ben şimdi format attım etkinleştirme yazısı geldi tekrar gitmişmidir bi zararlı olmaz inşallah

slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
slmgr.vbs /ato

bunları yazıp cmdye etkinleştirmiştim bu sıkıntı yaratırmı şuan format attım şuan 0 ama sadece etkinleştirme yazısı duruyor sağ altta kullanmak bi zararı olurmu kullanmıyayımmı yoksa

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı