Windows 10'u korsan kullanan bilgisiz insanlar

  • Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 159
  • Görüntüleme 12B
Başıma gelen bir şey. Zamanını bile tam hatırlamıyorum üstünden 1-2 yıl geçmiş. Format atsın diye verdiğim bilgisayara, key parası vermeme rağmen korsan Windows kurmuş bilgisayarcı. Bunu dün mü ne açtığım konuda öğrendim. Temiz kurulum yaptım. Bir daha o i*neye PC'yi vermem artık. Sistem boşta iken işlemci falan kullanıyordu, sorun oradan başladı.
 
Büyük şirket sayılabilecek YouTube kanalları bile Key alıp kullanıyorlar. Bknz. LinusTechTips.
Hayır o ucuz OEM anahtarları kullanmıyorlar. Test sistemlerinde aktive etmeden kullanıyorlar bunda bir sıkıntı yok. O aldığınız ucuz anahtarlar yasal anahtarlar değil grup lisans programlarından sızdırılan anahtarlar. Çalışırlar fakat her zaman bloke edilme riski vardır. Onun dışında fiyat konusunda haklısınız 1800 TL gibi saçma sapan bir fiyatı var o yüzden bu ucuz OEM anahtarları almak zorunda kalıyoruz.
 
O aldığınız ucuz anahtarlar yasal anahtarlar değil grup lisans programlarından sızdırılan anahtarlar. Çalışırlar fakat her zaman bloke edilme riski vardır.

O zaman bedava da kullanabilirsiniz.

7, 5 Milyar insandan bir tek sizi OEM key kullandığınız için bulacaklarını da zannetmiyorum.

Bilgi için sağ olun. LTT'nin deneme sürümü kullandığını bilmiyordum.
 
O zaman bedava da kullanabilirsiniz.

7, 5 Milyar insandan bir tek sizi OEM key kullandığınız için bulacaklarını da zannetmiyorum.

Bilgi için sağ olun. LTT'nin deneme sürümü kullandığını bilmiyordum.
Zaten Microsoft senin benim gibi kullanıcılardan gelen paraya bakmıyor. Dünyadaki çoğu bilgisayar kullanıcısı Windows'u bilgisayarına yüklemiyor, Windows yüklü olarak geliyor. Yani bilgisayarı yapan OEM lisans ücretini ödüyor ve sattığı ürüne yansıtıyor. Bunun dışında şirketler o grup lisans paketlerini alıyorlar böylelikle sanal veya gerçek bilgisayarlarda kullanılmak üzere 1500 tane falan lisansı aynı anda almış oluyorlar.

Hatta eski bir Windows 7 bilgisayarınız varsa üzerindeki Windows 7 OEM kodunu Windows 10 aktive etmek için kullanabilirsiniz. Microsoft son kullanıcıları eski işletim sistemlerden çekmeye çalışıyor bu yüzden Windows 7 ve Windows 8/8.1 lisans anahtarları halen Windows 10'u aktive etmede işe yarıyor.
 
10 lira verip orijinal aldın diye niye milleti aşağılıyorsun? Fakirlik böyle bir şey işte, para verip aldığın şeyi milletin gözüne sokmadan duramıyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes ne kadar lisanslı Windows kullanırsa o kadar ucuzlar...

Bariz trollün önüne niye ekmek attınız ki, yazdığı mesajdan ne kadar saçmaladığı belli zaten.

Bir de aktive etmeden kullanmakta bir sorun yokken 30 TL'ye gidip "orijinal" Windows alanlanları anlamıyorum.

Ben ekmek yerim önüme ekmek atandan Allah razı olsun! Benim de kullandığım crackli yazılımlar var ama ben asla bu durumu pişmiş kelleler gibi savunmuyorum. Ve önemle belirtiyorum ki CRACK YAZILIM BİLGİSAYARLARINIZDA DENGESİZLİKLERE VE AMAÇ DIŞI KULLANIMA SEBEBİYET VERİR...!!!

Mesela ben keyshot render kullanıyordum, gücüm yetmediği için Crack'li idi ve bir gün teknolojik güzellikler ve muhteşemlikler üzerine site açmış birine rastladım. Orada twınmotıon render yazılımını gördüm. Ve süpriiizzz! = Yazılım tamamen ücretsiz ve profesyonel! Hem de Keyshot Render'dan çok daha hızlı sonuca varabiliyorum.

Şimdi adını bile duymadığın görsende seni aşacak bir yazılım = Catıa'dan bahsedelim. Parametrik teknik tasarım ve teknik resim oluşturmaya ihtiyaç duydum ama catia 2008 senesinde bile yıllık tek kullanıcı 80.000 dolardı. Evet eşi benzeri olmayan muhteşem bir tasarım ve analiz yazılımı. Ama birkaç hafta önce Freecad adlı bir yazılıma denk geldim ve neredeyse Catia benzeri... Tabii ki Free! Yani ücretsiz.

Ve daha bir sürü mühteşem yazılımlar varken neden crack kullanmayı ve emekleri aşağılamayı seçiyorsunuz ki! Hırsızlığa mı özendiriyorsunuz! Öz bilinçlerle mi oynuyorsunuz. Amacınız ne?

Evet ben ekmek yerim çünkü Rabbim nasibeylerse ve bende üzerimdeki miskinliği atabilirsem, muhteşem çözümlere ulaşmış bir hizmet sistemiyle tam olarak para kazanmaya başlayacağım. Yazılımlarımı, portföy genişliğimi ve iş planımı tam olarak bitirdiğimde iş yapmaya başlayacağım. Tam 1,5 yıldır bunun üzerinde çalışıyorum. Ha şimdi de iş yapıyorum oturduğum yerden ve sadece faturalarım + yiğeceğimi karşılayacak kadar... Yani iş aramıyorum. Zamanımın gerisi grafik tasarım üzerine çözüm odaklı hizmet geliştirmek için kullanıyorum...

Peki ya sen? Ve senin gibiler?

Ama piyasaya açıldığımda başımı kaşıyacak vaktim olmayacak. Ve istediğim yazılıma para verip emek hırsızlığı yapmadan kullanabileceğim. Ama sizin gibi bi şey yapmadan oturup birilerine kekremek mi...??? HAYIR...!!!



Intel + envidya + googıl + mikrosoft gardaşlığı ve yandeks dostluğu adına...

Saygılarrr. R. Rrrr.
 
trial windows un ne sıkıntısı var 6 ayda bir reset at kullan neyi kısıtlı neyi korsan orjinal siteden win sürümünü indir 6 ayda bir resetle ayrıca bende n11 den retail key aldım senelerdir kullanıyorum ve kaç kere format atıp kurduysamda hala orjinal demekki orjinal:)
 
Hatta eski bir Windows 7 bilgisayarınız varsa üzerindeki Windows 7 OEM kodunu Windows 10 aktive etmek için kullanabilirsiniz. Microsoft son kullanıcıları eski işletim sistemlerden çekmeye çalışıyor bu yüzden Windows 7 ve Windows 8/8.1 lisans anahtarları halen Windows 10'u aktive etmede işe yarıyor.

Bundan emin misiniz? Elimde orjinal Windows 8 yüklü bir laptop var. Atıl halde duruyor. Onu yükseltmeyi düşünebilirim kesin bilgiyse.
 
Ben Windows 10 pro kullanıyorum ilk çıktığında Microsoft hesabı ile bedavaya almıştım sonrasında yeni bilgisayar topladım ve onda işe yaramadı eski 2 laptop vardı onları sildim oradan hala kabul etmeyince bende KMS pico ile düzelttim ve uygulamayı sildim sizce doğru birşey mi sistem
Ryzen 5 2600
Gametech 600w+80 bronze
MSI Armor RX 580 8gb oc gp
MSI b450m a pro max
Dark diamond pro V2
SSD alicam para biriktiriyorum
Toplam şuan sistem 4000tl tuttu sizce nasıl kasayı 2. El aldım adam kullanamamis anakarti küçük geldiği için şuan çok memnunum sistemden
 
Sanane kardeşim adamın durumu olmayabilir haddinizi aşmayın.
Ha çok duyarlıysanız da gidin bizzat kendiniz yardım etme suretiyle Windows 10'u etkinleştirin yok yapamam diyosan ötmeyeceksin.
Öncelikle bu forumda korsana destek yok. İkincisi üslubunuz çok rahatsız edici. Üçüncüsü Windows'u kullanmak için korsan etkinleştirmeye gerek yok. Ya etkinleştirilmemiş şekilde kullanırsın ya cihazın kendi içinde kurulu olarak gelir ya da sonra para biriktirir lisansını alırsın. Microsoft kimseye lisanslı kullanın diye bir zorlama yapmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı