Windows 10'u korsan kurmak zararlı mı?

1 ay boyunca deneyebiliyordunuz değişti mi ? KMSpico'ya sakın bulaşmayın, arkada çok fazla program çalıştırıyor. 15-20 TL'ye OEM key alabilecekken neden crack kullanacaksınız ki ? Crack kullanmak yerine bir dağıtım kullanın, çok daha iyi olur.

Arkadaşlar kısa bir süre içinde Allah'ın izni ile oyuncu bilgisayarı daha doğrusu setup alacağım. Crack Windows 10 kurmak virüs gibi zararları olur mu orijinalden farkı nedir?

Çok ufak bir araştırma ile 30-70 TL arasın da OEM Key'ler var fiyatına göre, anakarta gömülü şekilde alıdığın zaman (70 TL sanırsam)anakartı değitirmediğin sürece lisans sıkıntın kalmıyor. Crack yapıp riske girmeye gerek yok.

1 ay boyunca deneyebiliyordunuz değişti mi ? KMSpico'ya sakın bulaşmayın, arkada çok fazla program çalıştırıyor. 15-20 TL'ye OEM key alabilecekken neden crack kullanacaksınız ki ? Crack kullanmak yerine bir dağıtım kullanın, çok daha iyi olur.
Daha önceden (2017-2019 yıllarında) KMSpico ile etkinleştirilmiş bir Windows kullanıyordum ve arkada hiçbir şekilde anormal derecede fazla program çalışmıyordu. Kaynak kullanımları da gayet normaldi. Sonradan (Mayıs 2019'da) format atıp orijinal 1903 kurmuştum ve performans olarak hiçbir kazanımım olmamıştı. Kaynak kullanımları da aynıydı.
Tabii ki şimdi sırf Volume yerine Retail bir lisanslama olsun ve yükseltme gibi işlemlerde sorun çıkmasın diye key aldım ve öyle kullanıyorum fakat internetteki her KMSpico kopyası da aynı değil işte. Bazıları sistemi virüs yuvası yaparken bazıları hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Zaten KMSpico'nun yapımcısı da KMSpico'ya herhangi bir şekilde virüs falan koymamış, sonradan paylaşan sitelere gelirken defalarca kez el değiştirmiş olduğu için virüslü olabiliyor.
Mesela bir tane tanıdığım halen daha KMSpico ile etkinleştirilmiş Windows kullanıyor ve hiçbir sorun falan yaşamadı. Performans olarak da sorun yok, güvenlik olarak da sorun yok.

Geçen sene internetten 20 liraya Key almıştım. Anakarta yüklendi format attıktan sonra tekrar lisansa gerek kalmıyor. Yani umarım aldığım Key orjinaldir bende öyle diye aldım ancak bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Tavsiyem şimdi ki fiyatları nedir bilmiyorum ama bir OEM Key alıp lisanslamak. Yoksa korsan işletim sistemi kullanmak pek akıl kârı değil.

Daha önceden (2017-2019 yıllarında) KMSpico ile etkinleştirilmiş bir Windows kullanıyordum ve arkada hiçbir şekilde anormal derecede fazla program çalışmıyordu. Kaynak kullanımları da gayet normaldi. Sonradan (Mayıs 2019'da) format atıp orijinal 1903 kurmuştum ve performans olarak hiçbir kazanımım olmamıştı. Kaynak kullanımları da aynıydı.
Tabii ki şimdi sırf Volume yerine Retail bir lisanslama olsun ve yükseltme gibi işlemlerde sorun çıkmasın diye key aldım ve öyle kullanıyorum fakat internetteki her KMSpico kopyası da aynı değil işte. Bazıları sistemi virüs yuvası yaparken bazıları hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Zaten KMSpico'nun yapımcısı da KMSpico'ya herhangi bir şekilde virüs falan koymamış, sonradan paylaşan sitelere gelirken defalarca kez el değiştirmiş olduğu için virüslü olabiliyor.
Mesela bir tane tanıdığım halen daha KMSpico ile etkinleştirilmiş Windows kullanıyor ve hiçbir sorun falan yaşamadı. Performans olarak da sorun yok, güvenlik olarak da sorun yok.
Evde USB yoktu ve bilgisayarcıya format atmak için gittiğimde KMSpico kullanmıştı ve arkada ''KMS R@n'' tarzı programlar vardı ve çok fazla kaynak harcıyorlardı.

Sistemine bir ihtimal zarar verebilir. Onun dışında bir sorun yok.
Şu "yok canım biz enayiyiz zaten." diyenleride boş ver. Kendi kendilerini enayi yerine koymaları onların sorunu.

Evde USB yoktu ve bilgisayarcıya format atmak için gittiğimde KMSpico kullanmıştı ve arkada ''KMS R@1n'' tarzı programlar vardı ve çok fazla kaynak harcıyorlardı.
O araç KMSpico değil, Re-Loader Activator by R@1n adlı farklı bir araç. O kasıtlı olarak onu yapıyor, o da sürekli lisansı yenileyen türden bir aktivatör olduğu için arkada sürekli çalışıyor. KMSpico'da böyle bir şey yok. Elbette ben hiçbirini önermiyorum. En iyisi 20-30 TL'ye satılan key'lerden alıp kullanmak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı