Windows 10'u nasıl kullanıyorsunuz?

Windows 10'u şuan nasıl kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    31
Arkadaşınızın etkinleştirilmiş Windows'a ve Windows'da oturum açılmış Microsoft hesabına sahip olması gerekiyor. Eğer sahipse kurulum anında hesabı girin, etkinleşir. OEM lisansa sahipse bunlara gerek yok zaten direkt etkinleşir.
En kötü internetten 10₺ bir lisans satın alıp öyle aktifleştirmeyi deneyeceğim. Sonrasında Microsoft hesabında oturum açarsam anladığım kadarıyla o arkadaş için bir daha aktifleştirme sıkıntısı olmayacak.

Etkinleştirilmiş bir Windows'da Microsoft hesabı ile oturum açılırsa lisansınız, Microsoft hesabınız ile eşleşiyor. Formattan sonra hesabınızla oturum açarsanız Windows otomatik etkinleştiriliyor.
Siteden key aldım. Etkinleştirdim, hotmail hesabımla oturum açtım. Aylar sonra format attım, keyi girmedim sonra girerim diye. Çevrimdışı hesap açtım. Bir baktım ki Windows etkinleştirildi yazıyor. Aynı şekilde aldığım Office 2016 da formattan sonra çevrimdışı hesapla oturum açtıktan sonra baktım, o da etkinleştirilmiş. Anladığım kadarıyla OEM KEY'leri bir kere aktif edince aynı sistemde formattan sonra bir daha KEY girmeme gerek yok. Office için de öyle oldu sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı