Windows 10'u nasıl tanımlarsınız?

Tarihe karışmış bilgisayarlar kullanıp sonra da Windows 10'a laf atan da ne bileyim. DX12 desteği sunuyor, güncel, stabil, kişiselleştirilebilir, performans olarak daha iyi ne ile karşılaştırıyorsunuz? Windows 7 ile mi Microsoft güncelleme bile vermiyor, eski sistemlerle birlikte tarihe karıştı Windows 7.

Ama Windows 10'dan kat ve kat daha hızlı keza Windows 8.1'de öyle aralarından en yavaş çalışanı Windows 10

Biraz da şurama telemetri. Az cukkala Bill amca darılırım.

R32v9j.jpg

Mesajınızı alıntılarken nereyi düzelteceğimi şaşırdım. Biz abartmıyoruz. 3500 TL'lik sisteminize binlerce lira harcayarak SSD alın diyen de yok. 240 GB Windows'u ve en sık kullandığınız uygulamaları kuracak bir SSD'nin fiyatı 200 TL civarı. 3500 liralık sistem için gayet makul fiyatta öyle değil mi? Bu işletim sisteminin gereği bu işte, uzatmanın alemi yok. SSD'ler artık eskisi gibi pahalı değiller, gayet ulaşılabilir modeller de mevcut.
hocam ben ssddin ne kadar güzel birşey olduğunu biliyorum.ben sadece ,ssd'yi ekran kartından önemli tutanlara söylüyorum.abimde ssd var.ve windows 10'u ssd ile kullanmak çok güzel birşey.ayrıca belirttiğiniz gibi ssd fiyatları eskisi gibi değil .

Eski sistemimin kötü özelliklerine rağmen gördüğüm en iyi performansı veren Windows sürümüdür.Kendisine hayranımdır ve çok memnunumdur. Burda yazılan bazı şeylerin gerçekten büyük çoğunluğu saçmalık bu arada :) Kullanmayı bilmek lazım biraz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı