Microsoft'un bugüne kadarki en stabil ve hızlı işletim sistemi diyebilirim
Aynen. Ne SSD'ymiş be. 3500 TL sistem aalcağıma 2000 TL sistem alıp içinde SSD kulanınca sanki o sistemin performansına yetişiyor. Kankamdan soğudum bu arada SSD diye diye. Windows 10'u 7200 RPM ile rahatça kullanıyorum. Sıkıntı yok, abartmayın. Neymiş Pagani'ymiş, neymiş Tofaş'mış.Dalga mı geçiyorsumuz.
Mesajınızı alıntılarken nereyi düzelteceğimi şaşırdım. Biz abartmıyoruz. 3500 TL'lik sisteminize binlerce lira harcayarak SSD alın diyen de yok. 240 GB Windows'u ve en sık kullandığınız uygulamaları kuracak bir SSD'nin fiyatı 200 TL civarı. 3500 liralık sistem için gayet makul fiyatta öyle değil mi? Bu işletim sisteminin gereği bu işte, uzatmanın alemi yok. SSD'ler artık eskisi gibi pahalı değiller, gayet ulaşılabilir modeller de mevcut.3500 TL sistem alacağıma 2000 TL sistem alıp
Tekrar söylüyorum. Tüm Windows sürümlerini kullanmış ve yüzlerce kez format atıp (1998 den buyana) tekrar yüklemiş biri olarak Microsoft'un bugüne kadar ki en stabil ve hızlı işletim sistemi Windows 10'dur. Aksini iddia eden varsa bu işi bilmeden yorum yapıyor demektir. Diğer işletim sistemleri ile karşılaştırmıyorum, konu başlığında Windows 10 sorulduğu için sadece Microsoft'un ... diye yorum yapıyorum.!!!Dalga mı geçiyorsumuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.