Windows 10'u Product Key'i Nerede Kullanılır?

KranosChara

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bi kaç ay önce PC'me Windows 10'un deneme sürümünü kurdum ve 2 saat önce yeni güncelleme geldi ve sağ alttaki yazı kayboldu.
1.png

Ardından Bilgisayarıma sağ tıkladım ve özelliklere girdim acaba Windows 10'un hangi sürümüne geçtim diye bakayım dedim. Baktığımda bu şey i gördüm ve şok oldum. :D
1.png

Sorum şu Windows 10'u indirirken indirme sayfasında bir key gördüm ve kaydettim. Acaba o key i kullanmalı mıyım? Yanlış yazdıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Windows 10'u indirirken aldığım Key'i (Windows 10'u indirdiğimMicrosoft sitesinde alt tarafta Key vardı lazım olur diye onuda kaydettim) nereye girmeliyim yada girmeye gerek var mı?

Gerek yok. Insider programı henüz sonlanmadığı için bir süre daha böyle devam edebilirsin. Ama bir gün -büyük bir sürpriz olmazsa- bu durum sona erecek ve etkinleştirme uyarısı alacaksın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı