Windows 10'u sıfırlamak iyi bir yöntem midir?

Croqs

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün format atacaktım. USB'yi hazırladım ve başladım ama ilk defa 2 diskli sisteme atmaya çalışınca 2. disk temizlenmedi ve 3 tane Windows kuruldu. Ben de sıfırlama yapayım dedim uğraşmamak için. Bilgisayarda herhangi bir virüs şüphem yok sadece çok doluydu ve boşaltmak istedim, bunu göz önüne alırsak sıfırlama tercihi iyi midir?

Bugün format atacaktım. USB'yi hazırladım ve başladım ama ilk defa 2 diskli sisteme atmaya çalışınca 2. disk temizlenmedi ve 3 tane Windows kuruldu. Ben de sıfırlama yapayım dedim uğraşmamak için. Bilgisayarda herhangi bir virüs şüphem yok sadece çok doluydu ve boşaltmak istedim, bunu göz önüne alırsak sıfırlama tercihi iyi midir?

Sıfırlama işlemi USB bellekle Windows'u kurmaya göre çok çok daha uzun sürer ve bazen hata verebilir ancak sizin istediğiniz disk içerisindeki dosyaların sıfırlanmasıysa yapabilirsiniz. Sıfırlama işlemini özellikle Windows hasar gördüyse ya da Windows'un bir hatasını çözmek için yapılıyorsa USB bellekle yeniden kurmayı daha çok öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı