Windows 10'u sıfırlamak virüsü siler mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izleyin anlarsınız hocam.

Hocam benim bunlara zamanım yok okul nedeniyle benim bunu yaptırabileceğim yer var mı?

Hocam fen lisesinde olduğum için öyle işlere zaman kalmıyor yani oyuna bile zor zaman ayırıyorum bunu benim yaptırabileceğim yer var mı?
Hocam tekrar yazıyorum bir bilgisayarcı, ve ya bilgisayar tamiri yapanlar format işini kolayca halledebilir, ya da arkadaşına söyle USB'ye windows 10 kursun, ondan ödünç al.

Hocam benim bunlara zamanım yok okul nedeniyle benim bunu yaptırabileceğim yer var mı?

Bilgisayarcılar(aman kalitesiz yerler olmasın KMSpico kurarlar başına bela olur), internet kafeler. Bu arada zamanınız bunlara yeterse etkinleştirme, driver kurmayı siz yapmayın deyin çünkü eski driverları kuruyorlar. Eve gidince siz halledin onları zamanınız varsa. Tabii kendi tercihiniz.

Ama en az 150 TL falan alır haberin olsun.

Zaman yüzünden ücretsizi varken kim paralısını seçer.

16 yaşıma gireceğim ve:
  1. Format atmayı.
  2. Telefon a root ve ROM atmayı.
  3. Telefona IMEI repair ve patch cert yapmayı.
  4. Custom ROM editlemeyi.
  5. Bootloader kilidi açma ve bazı ADB fastboot komutlarını.
  6. PC toplamayı.
  7. Bilgisayarın tüm donanımlarının ne işe yaradığı ve nasıl takıldığını.
  8. Telefon bataryası değişmeyi.
  9. Windows'un %97'sini.
Biliyorum kısaca ben yapabiliyorsam sende yapabilirsin. Ve ayrıca A101 de satılan gosmart USB belleklerden alma paran çöp olur.

Çok iyi hatırlıyorum eski PC'm çok yavaşladığı için format atacaktım yaşım 8 ya da 9 olması gerek o korku o heyecanla atmıştım ve dün gibi aklımda.

Bilgisayarcılar(aman kalitesiz yerler olmasın KMSpico kurarlar başına bela olur), internet kafeler. Bu arada zamanınız bunlara yeterse etkinleştirme, driver kurmayı siz yapmayın deyin çünkü eski driverları kuruyorlar. Eve gidince siz halledin onları zamanınız varsa. Tabii kendi tercihiniz.

IObit oto driver yükleyici:
My time is come.

Çok iyi hatırlıyorum eski PC'm çok yavaşladığı için format atacaktım yaşım 8 ya da 9 olması gerek o korku o heyecanla atmıştım ve dün gibi aklımda.

Aynısı bende hatırlıyorum. Windows 7 kurarken o bitiriliyor ekranında uzun beklemişti korkmaya başlamıştım bozdum diye.

Zaman yüzünden ücretsizi varken kim paralısını seçer.
USB bellek ve Windows kaç TL tutar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı