Windows 10'u sıfırlamak virüsü siler mi?

Hocam benim bunlara zamanım yok okul nedeniyle benim bunu yaptırabileceğim yer var mı?

Bir dene format atmayı bilgisayarı bozsanda aynı parayı alacak internet kafedeki adam.

Hocam fen lisesinde olduğum için öyle işlere zaman kalmıyor yani oyuna bile zor zaman ayırıyorum bunu benim yaptırabileceğim yer var mı?
Hocam tekrar yazıyorum bir bilgisayarcı, ve ya bilgisayar tamiri yapanlar format işini kolayca halledebilir, ya da arkadaşına söyle USB'ye windows 10 kursun, ondan ödünç al.

Ama en az 150 TL falan alır haberin olsun.

Hocam benim bunlara zamanım yok okul nedeniyle benim bunu yaptırabileceğim yer var mı?

Bilgisayarcılar(aman kalitesiz yerler olmasın KMSpico kurarlar başına bela olur), internet kafeler. Bu arada zamanınız bunlara yeterse etkinleştirme, driver kurmayı siz yapmayın deyin çünkü eski driverları kuruyorlar. Eve gidince siz halledin onları zamanınız varsa. Tabii kendi tercihiniz.

Ama en az 150 TL falan alır haberin olsun.

Zaman yüzünden ücretsizi varken kim paralısını seçer.

Çok iyi hatırlıyorum eski PC'm çok yavaşladığı için format atacaktım yaşım 8 ya da 9 olması gerek o korku o heyecanla atmıştım ve dün gibi aklımda.

IObit oto driver yükleyici:
My time is come.

Çok iyi hatırlıyorum eski PC'm çok yavaşladığı için format atacaktım yaşım 8 ya da 9 olması gerek o korku o heyecanla atmıştım ve dün gibi aklımda.

Aynısı bende hatırlıyorum. Windows 7 kurarken o bitiriliyor ekranında uzun beklemişti korkmaya başlamıştım bozdum diye.

USB bellek ve Windows kaç TL tutar

USB bellek ve Windows kaç TL tutar.

Windows ISO dosyası ücretsiz. SanDisk Cruzer Blade 16 GB almıştım ben format için 50 TL tutmuştu. (değişmiş olabilir ve şuana kadar bildiğim tek USB bu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…