Windows 10'un 15-16 saniyede açılması normal mi?

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi. 15 ya da 16 saniyede açılıyor yani masaüstüne geliyor. Normal mi? İyi mi? Yoksa kötü mü? Cevaplarınız önemli.

Başlıkta belirttiğim gibi. 15ya da 16 saniyede açılıyor yani masaüstüne geliyor. Normal mi? İyi mi? Yoksa kötü mü? Cevaplarınız önemli.

M.2 SSD kullanıyorsan gayet normal. Fakat kullanmıyorsan sistemin aslında hiç kapanmıyordur. Başıma gelmişti eski laptopumda.

Benimki de 15 16 saniyede açılıyor bence normal.

Çok iyi ben Kubuntu kullanıyorum mesela 15-20 sn civarı açılıyor HDD ile. Windows 10 için gayet iyi.

SATA III SSD için gayet iyi M.2 SATA içinde iyi ama NVMe M.2 var ise 11 saniye olmalı maximum 13 saniye.

Benim 35 40 saniyede geliyor 20H2 geçmeden önce 25 30 saniye arası gelirdi keşke o saniyelerde masaüstüm gelse nasıl yaparım bilmiyorum.

Bendebilirim o durumları. Eski Kingston SSD kronik sıkıntılıymış. Hem 30 saniyede açılıyordu hem de üstüne bir de açılırken hoş geldiniz ekranında takılıyordu. Ne diyeyim Allah kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…