Windows 10'un en son güncellemesi yüklenmeli mi?

285004

Hectopat
Makaleler
1
Windows'un son gelen güncellemesi bana da geldi ama ben güncellemek istemiyorum. Bazı dedikodular var, Windows kötü oldu falan diye. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep öyle dedikodular vardı. Bende öyle düşünüp güncellemeyenlerdendim ama 2004 sürümü oyun modu özelliğinde vs. geliştirme var. Güncellemeni öneririm.

Windows Update'inize ne zaman geldi tam olarak. Eğer geldiyse güncellemenizi tavsiye ederim.

Windows'un son gelen güncellemesi bana da geldi ama ben güncellemek istemiyorum. Bazı dedikodular var, Windows kötü oldu falan diye. Beni aydınlatırsanız sevinirim.
kötü yanları :
:yavaşlatır bazen
:çökebilir (mavi ekran verebilir)

iyi yanı:
:güvenlik açısından diğerlerinden daha iyidir

Disk kullanımını %100 olduğunu gördüm eski sürümüne geri çevirince sorun düzeldi. Ben tavsiye etmiyorum.

Küçükte olsa 1 haftadır herhangi bir windows update'i almıyorum. Bana da gelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…