Güncelleme her zaman ki gibi sorun yaptığı için bazı kullanıcılara sunmuyorlar. Şahsen Windows 10 Pro kullandığım için özellik güncelleştirmelerini 1 yıl erteliyorum, artık seneye kullanırız 2004'ü...Şu an sorun yaşayan kişiler gördüğüm kadarıyla 2004 sürümüne geçerken sorun yaşıyor. Güncelleme bazı kullanıcılarda gözükmüyor.
Derseniz ki çok şey değişti mi? Şahsi fikrim: Hayır.
yeni güncelleme güvenliik açısından her zaman daha iyi değilmidir sizcede ?Güvenlik açısından daha iyi değil, güvenlik ve özellik güncelleştirmeleri ayrıdır. Eğer güvenlik için geçiyorsanız geçmenize gerek yok.
Güvenlik güncellemesi değil 2004, özellik güncelleştirmesi. Güvenlik güncellemeleri ayrı sunuluyor.yeni güncelleme güvenliik açısından her zaman daha iyi değilmidir sizcede ?
bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim.Güvenlik güncellemesi değil 2004, özellik güncelleştirmesi. Güvenlik güncellemeleri ayrı sunuluyor.
Hatırlamıyorum ama haberleri geziyordum ve Windows güncellemesi çıktı diye haber vardı ben pc ye baktığımda vardı.Windows Update'inize ne zaman geldi tam olarak. Eğer geldiyse güncellemenizi tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.