Windows 10'un en son güncellemesi yüklenmeli mi?

285004

Hectopat
Makaleler
1
Windows'un son gelen güncellemesi bana da geldi ama ben güncellemek istemiyorum. Bazı dedikodular var, Windows kötü oldu falan diye. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansın varsa sorun olmaz. Ama benim gibi, mavi ekran ve AMD sürücüsü 20.4 yerine 16.8 çevirdi ve açılışı bozdu, şimdi eski sürüme geçtim sıkıntı yok, yamaları bekleyip güncelleme yaparım herhalde.

Şu an sorun yaşayan kişiler gördüğüm kadarıyla 2004 sürümüne geçerken sorun yaşıyor. Güncelleme bazı kullanıcılarda gözükmüyor.

Derseniz ki çok şey değişti mi? Şahsi fikrim: Hayır.
Güncelleme her zaman ki gibi sorun yaptığı için bazı kullanıcılara sunmuyorlar. Şahsen Windows 10 Pro kullandığım için özellik güncelleştirmelerini 1 yıl erteliyorum, artık seneye kullanırız 2004'ü...

"Windows 10 Mayıs 2020 güncelleştirmesi yolda. Bu güncelleştirmeyi uyumlu cihazlara sunuyoruz ancak cihazınız henüz tam olarak hazır değil. Cihazınız hazır olduğunda güncelleştirmeyi bu sayfada göreceksiniz. Şu anda herhangi bir işlem gerçekleştirmeniz gerekmiyor."

Biraz daha bekleyeceğim bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı