Windows 10'un hangi sürümünde Bluetooth bulunur?

Driver kurulumu yaptınız mı peki yeni Windows yükledikten sonra?

Çoğu şeyi yükledim ama büyük ihtimal ile her şeyi değil. Çünkü arkadaşımla oyun oynarken oyuna kurduğumuz bazı modların ışıkları sesleri görüntüleri onda normal iken benim bilgisayırmda bozuk gözükmüyor ve kastırıyor oluyor bunu da nasıl çözeceğim bilmiyorum.

Anladığım kadarıyla USB Bluetooth adaptör kullanıyordunuz. Ve şu anda cihaz onu okumuyor bile.
evet neredeyse konu ile alakalı tüm videoları izledim ama sonuç uok

Çoğu şeyi yükledim ama büyük ihtimal ile her şeyi değil. Çünkü arkadaşımla oyun oynarken oyuna kurduğumuz bazı modların ışıkları sesleri görüntüleri onda normal iken benim bilgisayırmda bozuk gözükmüyor ve kastırıyor oluyor bunu da nasıl çözeceğim bilmiyorum.

Evet neredeyse konu ile alakalı tüm videoları izledim ama sonuç uok.

Aldığınız cihazın modelini söylerseniz uygun driverı iletebilirim.
Kurarsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülür.

Kusura bakmayın şimdi gördüm.
Aşağıdaki linkten sürücüyü kurup deneyebilirsiniz.

Evet o linki bende buldum ve yükledim fakat istediğim olmadı yine Bluetooth açma kapama tuşu yok sadece bir uygulama yükledi ve bu uygulama üzerinden Bluetooth cihazlarını algılıyor pek efektif değil ve doğru düzgün çalışmıyor ama olsun sorun çözülmüş gibi oldu.

Evet o linki bende buldum ve yükledim fakat istediğim olmadı yine Bluetooth açma kapama tuşu yok sadece bir uygulama yükledi ve bu uygulama üzerinden Bluetooth cihazlarını algılıyor pek efektif değil ve doğru düzgün çalışmıyor ama olsun sorun çözülmüş gibi oldu.
Başka bir çözüm bulamadım kusura bakmayın elimden gelen bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı