Windows 10'un kötülükleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef teknoloji insanlara ayak uydurmuyor, insanlar teknolojiye ayak uyduruyor.

Hepsi doğru ancak Defender kökünden kapatılabiliyor mu? Yoksa sadece koruma mı kapatılabiliyor?

Bunu bana 80 TL'ye adamın aliexpressten bulduğu ssd'yi önermeyen adamlar mı söylüyor? Bu kadar dönekseniz ben birşey diyemem.
Sistemim eski falan değil. Özellikleri Windows 10'nun 4 katını karşılıyor. ve boşta 1.6 GB RAM yiyor. Övmek için övmeyin. Ayrıca bunları çoğu kişide belirtiyor kusura bakmayın.

Bugünde hiç olumlu konuşmadım Win10'a yaklaşık 2 ay önce geçmiştim Allah var herşey çok hızlıydı ama internet kesiliyordu FPS düşüyordu bende tekrar Win7 döndüm, ne yalan söyliyim gayet memnunum. Ama Win10 da o kadar kötü değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaşım gerçekten bir defol git şuradan bilgisizsin bari kötüleme. E ben de Windows 10 kullanıyorum neden bende sorun yok da o kadar kişide sorun yok da sende var? Boş boş konuşuyorsun gerçekten, ekran kartsız 120 FPS'den fazla almışsın da bilmem ne de! Ban yiyeceğim ama gerçekten defol git zaman kaybısın.

"dönekseniz" adabını takın !.Sistemin madem yeterli özellikle ss li bir şekilde iletirsin görüş verilir. Ayrıca aliexpress ne alaka ?

Konu açanın profiline girince; Doğum Günü13 Haziran 2004 (Yaş: 14) yazdığını gördükten sonra konuyu takibi bıraktım boş konuşucak sabrımızı taşırıp birşey felan diyip ban yiyeceğiz hiç gereği yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…