Windows 10X nasıl olur?

Xilared

Hectopat
Daha fazla  
[Blog açamadığım için Konu olarak yazıyorum. Yanlış anlamayın😊]
Merhaba Arkadaşlar. Sizce şu yeni çıkacak Windows 10x yapısı nasıl olur. Ama inşallah şu Microsoft'un yarattığı gereksiz işlemli, SSD zorunluluğu, Eski sistemlerin çalıştıramadığı Windows 10 gibi olmasında

Bence güzel görüntüsü var bence ;
indir.jpg

Koyu Mod;
KOYU MOD.jpeg

Keşke bende şuan deneyebilseydim ama şu Microsoft Windows 7 ye Hyper-V yi koysaydı denebilirdim. İnşallah hemen İSO su çıkar da deneyebilirim
Büyük bir işletim sistemi olcağını düşünüyorum çünkü normalde ufak tefek deişiklik olan bir işletim sistemi 2-3 sene aralığında çıkıyor ama bu işletim sistemi 5-6 sene aralığında çıkıyor demekki bambaşka bir işletim sistemi çıkacak :D
Zaten Simgelere bakılırsa çoğu simge değişmiş. İlerleyen Senelerda Artık Betalarına Bakarız 😁
Öncelikle Başlat menüsü ve görev çubuğu ve görev merkezi tamamen değişmiş
Ve Bildirim Paneli :
bildirm.PNG

Windows 10 a göre bakılırsa bence şuan çok sade bir görüntüsü var ama tabii sonralarda nolur bilmiyorum ama şuan sade bir yapısı var
Ve Pencereler arasında geçiş butonu Windows 10 un betalarındaki butonun birebir aynısı
Ama genel görünüme bakılırsak ilk sürümüne göre gayet güzel
Neyse benden bu kadar Bir sonraki yazıda görüşürüz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı