Windows 11/10 Windows Defender Kaldırma

• Konuyu başlatan 354216
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 14.337

DefenderScraper​

Açık kaynaklı bir kalıcı Windows Defender kaldırıcı.

Özelikler​

• Windows Defender'ı kalıcı olarak siler ve artık etkinleştirilemez.​
  • Otomatik olarak çalışır, herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yoktur.​
  • En son Windows 11 ve Windows 10 güncellemelerinden (KB5022845, KB5022360..) sonra defender devre dışı bırakılırsa performans kaybı olur. Bu, sorunu çözer, tüm güncellemeleri destekler ve performans düşüşü olmaz.​

Test Edilen Sürümler​

Windows 11 22H2 (22621.1344) | 06.03.2023​

Rehber​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlantılar​

IObit unlocker nedir ne işe yarar neden önerilmiyor?
3.maddedeki kapatılırsa ne olur?(görev yöneticisinde bayağı yer kaplıyor o hizmet)

IOBit Unlocker en mantıklı seçimdi çünkü kolaylıkla portable hale çevirebildim. Bu yaptığım ücretsiz bir yazılım olduğu için driver imzalama masraflarını cebimden karşılamam saçma olacaktı. Bu yüzden harici bir program kullanmayı tercih ettim. Açıkcası fazla önemsemiyorum forumun önerilerini vs. Dileyen kullansın dileyen kullanmasın kimseyi zorlamıyoruz.

Virustotal'de bir sürü virüs çıktı bilmediğimden soruyorum öyle olmasının nedeni nedir?

Virustotal'de bir sürü virüs çıktı bilmediğimden soruyorum öyle olmasının nedeni nedir?
Sonuç olarak işletim sistemine müdahale ediliyor içindeki fonksiyonlardan kaynaklanıyor. Bilginiz varsa inceleyebilirsiniz kaynak kodunu kendinizde derleyebilirsiniz.

Sonuç olarak işletim sistemine müdahale ediliyor içindeki fonksiyonlardan kaynaklanıyor. Bilginiz varsa inceleyebilirsiniz kaynak kodunu kendinizde derleyebilirsiniz.
Anladım sadece neden olduğunu bilmediğimden sormuştum.

Defender control de aynı işi Görüyör

Önemli olan sonuç değil mi izledim bu arada
Defender control devre dışı bırakıyor bu program ise direkt siliyor, devre dışı bırakıldığı için gelen güncellemeler ile tekrardan aktif olabilir ama silindiği için daha aktif olamaz.

Defender control devre dışı bırakıyor bu program ise direkt siliyor, devre dışı bırakıldığı için gelen güncellemeler ile tekrardan aktif olabilir ama silindiği için daha aktif olamaz.
Ben 2 yıldır kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım bide bu programı deneyim bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…