Windows 11 21H2 destek sonu yaklaşıyor

Onların hata düzenlemelerine ekmek banıp yemekten doyduk hocam. 🙋🏻‍♂️

Önceki işletim sisteminde olan özellikleri çıkarıp daha niteliksiz ve gelişmeye kısır bir OS Windows 11.

Saygılarımla. 🌹

8 faciası hocam. Hata düzeltmeleri yapıyorlar. Önceki işletim sistemindeki bazı özellikler gidiyor. İkinci bir 8 faciasına hazır olun...

22H2'de 8.1 gibi bir şey. Full hata düzeltmeleri ve yeni özellikler.
 
Gerçekten Windows 10'a güzel bir Update ile bu arayüz gelseydi ve tercihe bağlı kılınsaydı şu an herkes mutluydu. ✍️

Vizyonsuzluk böyle bir şey olsa gerek. 🥲 🥀

Bir de gidiyorlar 8.1'in desteğini kesiyorlar. Son performanslı çalışan Windows'da ölüyor. Ne olacak eski sistemlere Microsoft?
 
Çoğu işletim sistemini denedim Vista kötüydü Windows 7 en iyilerdendi Windows 8'de yeni bir şeyler denemek istediler ama olmadı çok kötüydü Windows 10 iyilerdendi 11'de zaten hali hazırda olan özellikleri kaldırıp geri eklediler hayatımda daha saçma bir şey daha görmedim.
 
Önce birşey çıkarıp kullanıcı üstünde deniyorlar. Çıkarmadan arka planda geniş bir bilgisayar ortamında test etsene. Herkes microsoft beta testerı.
 
En çöp windows sürümleri: me, vista, 8 ve 11'dir.

Windows 11 hiç kullanılmaz bence. 32 GB ram'im var 10 GB'ını kullanıyor. Güçlü bir ryzen 7 işlemcim var %30'unu garanti kullanıyor. AMD işlemcilerle niye düzgün çalışmıyor ki win 11? Daha az ram ve işlemciye sahip bir pc'de daha az kullanım oranı görülüyor. Win 11 kendime göre sınırlandırmalar yapıyor. Win 11'e Win 10'un desteği bitince anca geçerim ben.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı