Windows 11 22000.376 sürümlü ISO

429065

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
6
Evet arkadaşlar. Resmi siteden indirdiğim Windows'un sürümü: 22000.196, bu sebepten bazı güncelleştirmeler yüklenmiyor. 22000.376 sürümüne yükseltmek en kolay çözüm imiş. Ama ben bu sürümün ISO dosyasını bulamadım. Bulabilen var mı?

Buradaki makaleyi inceleyebilirsin.

Buradaki makaleyi inceleyebilirsin.

Bu sürüm de biraz eski gibi :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürümde biraz eski gibi:(
Daha yenisini bulursanız haber verin, paylaşalım.... Eski diye bir şey yok hocam. Bu en güncel resmi Microsoft ISO'su. Microsoft da her gün ISO güncellemiyor. Insider sürüm verelim, son sürüm. Her hafta güncellemekle uğraşırsınız. Bizim için hava hoş 😎

Daha yenisini bulursanız haber verin, paylaşalım... Eski diye bir şey yok hocam. Bu en güncel resmi Microsoft ISO'su. Microsoft da her gün ISO güncellemiyor. Insider sürüm verelim, son sürüm. Her hafta güncellemekle uğraşırsınız. Bizim için hava hoş 😎

Hocam her güncellemede ISO indirmek istesek UUP'den mi indirmek gerekiyor?

Hocam her güncellemede ISO indirmek istesek UUP'den mi indirmek gerekiyor?
Evet, kendi ISO'nuzu yapmanız gerek. Boş işler, bunun gibi özel bir amacınız yoksa:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet, kendi ISO'nuzu yapmanız gerek. Boş işler bunun gibi özel bir amacınız yoksa:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben de güncelleştirmeleri yükleyemedim. O yüzden en yeni sürümü arıyordum illa🤣 Tamam buldum.

Evet, kendi ISO'nuzu yapmanız gerek. Boş işler, bunun gibi özel bir amacınız yoksa:

Ben bir ara Windows 10'da Insider Beta Channel üyeleri için yeni yayınlanan KB4601382 (19042.844) güncellemesini yükleyemediğim ve 0x800f0988 hatası aldığım için mecburen UUP Dump'a başvurmak zorunda kalmıştım. KB4601382, Windows 10 21H1 Insider Preview için gerekliydi fakat yüklenmiyordu. Microsoft'un sitesindeki en güncel ISO da 19042.631 sürümüne aitti. En güncel Insider Beta ISO dosyası bile o dönemde henüz 21H1'e geçmemişti. O yüzden özel bir amaç edinip UUP Dump'tan 19043.844 ISO dosyası indirmek ve yükseltme yapmak zorunda kaldım.

Şimdi bana "O zaman 19042.631 sürümüne ait ISO ile güncelleyip tekrar 19042.844 ve 19043.844 güncellemelerini yüklemeyi deneseydin ya?" diyebilirsiniz fakat gereksiz vakit harcamak istemediğim için bu yönteme başvurmuştum. Ayrıca o dönemde Microsoft'un resmi Windows 10 20H2 ISO dosyalarının bozuk olduğunu düşünüyordum. Çünkü Microsoft'un ISO dosyasıyla kurduğum Windows 10 20H2'de kilit ekranı kişiselleştirme özelliği bozuk çıkmıştı. Kilit ekranına özel resim koyamıyordum, düz renk görünüyordu veya koyarken sonsuza kadar yükleniyordu. Hiçbir şekilde çözemeyip format atmıştım. Bu sefer de UUP Dump'tan 19042.685 ISO indirip internet olmadan format atmıştım ve sorun çözülmüştü. Bu kurulumda da bahsettiğim 0x800f0988 güncelleme hatası çıkmıştı, yine UUP Dump ile 19043.844 ISO indirip yükseltme yapmıştım.

Ayrıca Enterprise gibi sürümlere ait ISO dosyaları da UUP olarak indirip ISO'ya çevirerek daha kolay elde edilebiliyor.

En güncel Insider Dev yapısını ISO olarak indirmek için de UUP Dump kullanılabilir. Çünkü Microsoft, Insider Dev Channel ISO dosyalarını da her dakika güncelleyemiyor. UUP Dump ile kendim ISO yapabiliyorum.

UUP Dump'ın boş bir iş olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar. Resmi siteden indirdiğim Windows'un sürümü: 22000.196, bu sebepten bazı güncelleştirmeler yüklenmiyor. 22000.376 sürümüne yükseltmek en kolay çözüm imiş. Ama ben bu sürümün ISO dosyasını bulamadım. Bulabilen var mı?

Buradan indir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı