Thomas_Anderson
Megapat
22H2 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
Ağustos-Eylül veya Eylül-Ekim gibi çıkması bekleniyor. Ancak kesin tarih belli değil.22H2 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
Ağustos-Eylül veya eylül-Ekim gibi çıkması bekleniyor. Ancak kesin tarih belli değil.
Evet, 20 Mayıs'ta RTM yapının belli olması bekleniyor. Umarım 22621 yapısında kritik bir hata bulunmaz ve RTM yapı olur.RTM 20 Mayıs'ta belli olacak değil mi?
Haziran olmaz. Çünkü 22H2'nin anlamı "Second Half of 2022" yani "2022'nin ikinci yarısı" olarak geçiyor. Haziran yarısı bir yılın ilk yarısında yer alıyor. İkinci yarının ilk ayı Temmuz. O yüzden Haziran ayı olmaz.Haziran ayında çıkar diye düşünüyorum, Ağustos ve Eylül ayına kadar sürmeyecektir.
Bu detayı biliyorum elbette ama buna uyulacağını sanmıyorum:Haziran olmaz. Çünkü 22H2'nin anlamı "Second Half of 2022" yani "2022'nin ikinci yarısı" olarak geçiyor. Haziran yarısı bir yılın ilk yarısında yer alıyor. İkinci yarının ilk ayı Temmuz. O yüzden Haziran ayı olmaz.
Bir tık daha stabil olduğunu düşünüyorum. İngilizce kullanmak sorun olmayacaksa kullanabilirsiniz.@AJFA , @yusuf6554 İngilizce dilinde daha performanslıydı diye hatırlıyorum. Ben de temiz kurulumla tekrardan geçiş yapmayı düşünüyorum. Single Language olduğu için arada kaldım. Daha performanslı ise İngilizce kuracağım.
Microsoft, Windows geliştirme yapılarında İngilizce dışındaki dilleri 2. planda tutuyor. Bir Windows geliştirme yapısının İngilizce sürümünde hiçbir sorun çıkmazken Türkçe sürümünde bazı sorunlar yaşanabiliyor veya bazı metinler İngilizce olabiliyor. O yüzden İngilizce kurmanızı öneririm.@AJFA , @yusuf6554 İngilizce dilinde daha performanslıydı diye hatırlıyorum. Ben de temiz kurulumla tekrardan geçiş yapmayı düşünüyorum. Single Language olduğu için arada kaldım. Daha performanslı ise İngilizce kuracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.