Windows 11 22621 yapısına geçilir mi?

RTM 20 Mayıs'ta belli olacak değil mi?
Evet, 20 Mayıs'ta RTM yapının belli olması bekleniyor. Umarım 22621 yapısında kritik bir hata bulunmaz ve RTM yapı olur.

Haziran ayında çıkar diye düşünüyorum, Ağustos ve Eylül ayına kadar sürmeyecektir.
Haziran olmaz. Çünkü 22H2'nin anlamı "Second Half of 2022" yani "2022'nin ikinci yarısı" olarak geçiyor. Haziran yarısı bir yılın ilk yarısında yer alıyor. İkinci yarının ilk ayı Temmuz. O yüzden Haziran ayı olmaz.

Bu detayı biliyorum elbette ama buna uyulacağını sanmıyorum:

Bu tarz detaylara takılmayın, ters köşe bile yaparlar. 22H1 çıkmadı mesela. @yusuf6554

@AJFA , @yusuf6554 İngilizce dilinde daha performanslıydı diye hatırlıyorum. Ben de temiz kurulumla tekrardan geçiş yapmayı düşünüyorum. Single Language olduğu için arada kaldım. Daha performanslı ise İngilizce kuracağım.

Bir tık daha stabil olduğunu düşünüyorum. İngilizce kullanmak sorun olmayacaksa kullanabilirsiniz.

Performanslı değil bakın, daha stabil.

Microsoft, Windows geliştirme yapılarında İngilizce dışındaki dilleri 2. planda tutuyor. Bir Windows geliştirme yapısının İngilizce sürümünde hiçbir sorun çıkmazken Türkçe sürümünde bazı sorunlar yaşanabiliyor veya bazı metinler İngilizce olabiliyor. O yüzden İngilizce kurmanızı öneririm.

Ben zaten 3 yıldır İngilizce Windows kullanıyorum. Eğer İngilizceniz çok kötü değilse İngilizce kurmanızı öneririm.

Bu arada İngilizce ile Türkçe arasında herhangi bir performans farkı yok. Sadece kararlılık açısından geliştirme yapılarında İngilizce ile Türkçe arasında fark olabiliyor. Ayrıca Türkçe sürümlerde geliştirme yapılarında İngilizce kalan metinler daha fazla oluyor.

Bu arada sizin sisteminiz uyumsuz değil miydi? Sanırım en son i7 6700HQ işlemcili bilgisayar kullanıyordunuz. Intel 6. nesil işlemcilerin Windows 11 desteği yok. Yama ile mi kuracaksınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…