Veri kaybetmeden Windows 10'a geçmem mümkün mü?
Windows 11'e geçeli 14 gün geçmediyse kurtarma bölümünden Windows 10'a dönebilirsiniz.
Veri kaybetmeden Windows 10'a geçmem mümkün mü?
Windows 11'e geçeli 14 gün geçmediyse kurtarma bölümünden Windows 10'a dönebilirsiniz.
Ben 21h2'den geçtim yine Windows 11'di geri dönünce 21H2 sürümüne dönüyor hocam.
14 gün önceden büyük güncellemeleri yapınca Windows ne yazık ki eski sürümü siliyor tek çareniz verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapmak.
Nasıl bir yavaşlık veya sorun yaşıyorsunuz. Şahsım kullandığım bilgisayarlarda hiç yaşamadım neredeyse ilk sürümünden beri.
Veri yedekleyecek bir harici depolamam yok.
Mega. Nz.
Google Drive.
OneDrive.
Bu alternatifleri kullanabilirsiniz verilerinizi upload edersiniz format attıktan sonra indirip silersiniz sitelerden.
Veri yedekleyecek bir harici depolamam yok yılbaşında daha hızlı bir internete geçeceğim o zaman da sorun olursa Windows 10 geçerim o zaman.
Ya ne bileyim 21h2'deki hızlılık yok ve oyunlarda sık drop yiyorum.
600 GB yedekleyebilir miyim bilmediğimden soruyorum hocam.
Donanımınız nedir? Sürücüler günceldir büyük ihtimalle. Hangi oyun ve oyun içi değerleri paylaşırsanız o şekilde yardımcı olalım. Oyunda sorun olabilir. Keza çok optimizasyon sorunlu oyunlar var. Ben Windows 11'e geçtikten sonra performans artışı izledim sürekli %5 ile %20 arasında.
Google Drive'dan 29TL'ye 2 TB alan satın alabilirsiniz tek sıkıntı 600 GB'yi upload etmek olacak.
Google Drive'daki paket.
Eki Görüntüle 1538942
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.