Windows 11 22H2 akıcı değil

• Konuyu başlatan Singua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.563
Nasıl bir yavaşlık veya sorun yaşıyorsunuz. Şahsım kullandığım bilgisayarlarda hiç yaşamadım neredeyse ilk sürümünden beri.

14 gün önceden büyük güncellemeleri yapınca Windows ne yazık ki eski sürümü siliyor tek çareniz verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapmak.

Veri yedekleyecek bir harici depolamam yok yılbaşında daha hızlı bir internete geçeceğim o zaman da sorun olursa Windows 10 geçerim o zaman.

Nasıl bir yavaşlık veya sorun yaşıyorsunuz. Şahsım kullandığım bilgisayarlarda hiç yaşamadım neredeyse ilk sürümünden beri.

Ya ne bileyim 21h2'deki hızlılık yok ve oyunlarda sık drop yiyorum.

Veri yedekleyecek bir harici depolamam yok yılbaşında daha hızlı bir internete geçeceğim o zaman da sorun olursa Windows 10 geçerim o zaman.

Ya ne bileyim 21h2'deki hızlılık yok ve oyunlarda sık drop yiyorum.

Donanımınız nedir? Sürücüler günceldir büyük ihtimalle. Hangi oyun ve oyun içi değerleri paylaşırsanız o şekilde yardımcı olalım. Oyunda sorun olabilir. Keza çok optimizasyon sorunlu oyunlar var. Ben Windows 11'e geçtikten sonra performans artışı izledim sürekli %5 ile %20 arasında.

600 GB yedekleyebilir miyim bilmediğimden soruyorum hocam.

Google Drive'dan 29TL'ye 2 TB alan satın alabilirsiniz tek sıkıntı 600 GB'yi upload etmek olacak.
Google Drive'daki paket.

i.png

Donanımınız nedir? Sürücüler günceldir büyük ihtimalle. Hangi oyun ve oyun içi değerleri paylaşırsanız o şekilde yardımcı olalım. Oyunda sorun olabilir. Keza çok optimizasyon sorunlu oyunlar var. Ben Windows 11'e geçtikten sonra performans artışı izledim sürekli %5 ile %20 arasında.

i7 11800h RTX 3070 16 RAM 1TB PCI-e 4.0 SSD Forza Horizon 4 de çok FPS düşüyor girdiğimde değerleri atabilirim hocam şu an av kuruyorum.

Google Drive'dan 29TL'ye 2 TB alan satın alabilirsiniz tek sıkıntı 600 GB'yi upload etmek olacak.
Google Drive'daki paket.

Eki Görüntüle 1538942

Çok iyiymiş hocam yılbaşında öyle yaparak geçerim o zaman teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı