Windows 11 22H2 akıcı değil

• Konuyu başlatan Singua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.562
Bende severek kullandığımı belirtiyorum Windows 11'i. Sende sorun çıkartıyor diye bir başkasında kesinlikle sorun çıkacak diye bir şey yok alışmanız lazım buna artık.
Sizi öncelikle objektif olmaya davet ediyorum. Zira ben sorun var demedim. Sağ tık menüsü bug'lı dedim. 🙆🏼‍♂️

Fanboyluğu bırakın. Objektif olun burada herkes objektif şekilde kullanıcı deneyimini paylaşıyor. Alışın böyle objektif yorumlara. ;) 🤏

Windows 11 Eski Sağ Tık Menüsü Nasıl Etkinleştirilir? buyurun hocam :) istediğiniz zaman eski sağ tık menüsüne de dönebiliyorsunuz.

Şükranlarımı sunuyorum kıymetli hocam. 🙏🏼

Sizi öncelikle objektif olmaya davet ediyorum. Zira ben sorun var demedim. Sağ tık menüsü Bug'lı dedim. 🙆🏼‍♂️

Fanboyluğu bırakın. Objektif olun burada herkes objektif şekilde kullanıcı deneyimini paylaşıyor. Alışın böyle objektif yorumlara. ;) 🤏

Şükranlarımı sunuyorum kıymetli hocam. 🙏🏼

:) teşekkür ederim.

Bizlerle de paylaşır mısınız ustam? ✍🏼

Ben YouTube'da bir videodan aldım şimdi de bir tane siteden buldum doğru mu bilmiyorum ama %90 doğrudur, CMD'yi yönetici olarak açıp

reg add “HKCU\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32” /f /ve

Bu kodu yapıçtırın reg adddan itibarer onaylandı derse restart atın hayırlı olsun 😉

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı