Çözüldü Windows 11 22H2 donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Windows13

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 22H2 sürümü bende donuyor hiçbir işleme cevap vermiyor. CTRL +alt+ del yapıp öyle düzeltebiliyorum. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Çözüm
Sağdaki gibi açılıyor bende

Not: Kısmı sorunu çözümü Ekran uyku ayarını kapatınca sorun çözülüyor

Şuan windows 10 a geçtim bir süre takılayım bakayım 11 i özleyince gelirim
Uygulamayı deneyin.

Yanlız benim sorun laptop başından kalkıp 2-3 dakika sonra tekrar geldiğimde oluyor inşallah işe yarar
Not: çözüm işe yaramadı
Sistem nedir? Destekliyor mu?
Hayır desteklemiyor ama 21H2 de bu sorun yoktu

Son düzenleme:
Yanlız benim sorun laptop başından kalkıp 2-3 dakika sonra tekrar geldiğimde oluyor inşallah işe yarar

Hocam aynı sorun benim cihazlarımdan da mevcut

nasıl geçiş yaptınız?
MediaCreationTool.bat > bypass11 > Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd > Windows Server kurulumu ile mi geçiş yaptınız yoksa "Appraiserres.dll" ile geçerek mi?
MediaCreationTool.bat > bypass11 yöntemiyle geçtiğim masaüstü bilgisayarımda aynı problem varken "Appraiserres.dll" ile geçtiğim dizüstü bilgisayarımda hiçbir problem yok.

Ekran kartı sürücüsünden olma ihtimalide var

İso ile temiz format ile geçtim ben bilgisayarı kullandığım bir süre donma sorunu yok ama başından ayrılıp 2-3 dakika sonra geldiğim zaman cevap vermiyor

Son düzenleme:
İso ile temiz format ile geçtim ben bilgisayarı kullandığım bir süre donma sorunu yok ama başından ayrılıp 2-3 dakika sonra geldiğim zaman cevap vermiyor
Anladım aynı durum . Hatta ekranda fare imleci dahi kalıyor ve ctr + alt + delete yapınca dürtülmüş gibi normal çalışmaya devam ediyor bende de hocam.Çözüme ulaşırsam bilgilendirirm.

Anladım aynı durum . Hatta ekranda fare imleci dahi kalıyor ve ctr + alt + delete yapınca dürtülmüş gibi normal çalışmaya devam ediyor bende de hocam.Çözüme ulaşırsam bilgilendirirm.
Aynen öyle sorun valla ctrl alt del iptale tıklıyorum canlanıyor ..

Çözüme ulaşan çıkmadı sanırım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…