Windows 11 22H2 geçmeye değer mi?

GremoryRias

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2022
Mesajlar
1.770
Makaleler
2
Çözümler
31
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yeni güncellemeyle beraber Windows 11'e 22H2 geldi.
Bende şu an Windows 10 kullanıyorum sizce Windows 11 22H2 geçmeli miyim?
 
Merhaba, yeni güncellemeyle beraber Windows 11'e 22H2 geldi.
Bende şu an Windows 10 kullanıyorum sizce Windows 11 22H2 geçmeli miyim?
Bence fazlasıyla değer pek çok şey değişiyor ama windows 10 rahatlığı bulamayabilirsiniz kasma donma açısından ama çoğu cihazda stabil çalışıyor kimse denemeden bilemez. Açıksası ben rahatça kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum.
 
Bence fazlasıyla değer pek çok şey değişiyor ama Windows 10 rahatlığı bulamayabilirsiniz kasma donma açısından ama çoğu cihazda stabil çalışıyor kimse denemeden bilemez. Açıksası ben rahatça kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum.
Hocam, Windows 11 çok fazla RAM kullanacak diye korkuyorum.
 
Hocam, Windows 11 çok fazla RAM kullanacak diye korkuyorum.
Açıksası biraz daha fazla kullanıyor ama yani bilmiyorum anladıağım kadarıyla sizdede 8 gb var bilmiyorum oynadığınız oyunlara göre değişir. Yani çok ağır oyun oynamıyorsanız çok düşünmeyin ama ağır oyu oyun oynarım derseniz çok ta bilemem bendede 8 gb var ama yani gayet akıcı veoyun oynayn bir insan değilim.
 
Açıksası biraz daha fazla kullanıyor ama yani bilmiyorum anladıağım kadarıyla sizde de 8 GB var bilmiyorum oynadığınız oyunlara göre değişir. Yani çok ağır oyun oynamıyorsanız çok düşünmeyin ama ağır oyu oyun oynarım derseniz çok ta bilemem bende de 8 GB var ama yani gayet akıcı veoyun oynayn bir insan değilim.
Minecraft, GTA 5 ve League of Legends oynuyorum sıklıkla.
 
Ben geçtim ve pişmanım hala stabil değil ilk geçince 2 saat driver sorunu ile uğraştım bence birkaç ay daha stabile olsun öyle geçin.
Hocam, NVIDIA kartlarda sorun var diye okumuştum bir yerde.
 

Geri
Yukarı