Windows 11 22H2 güncellemesi nasıl yapılır?

Biz Insider kanalında olan yapılara tam çıktı demiyoruz. Üstüne yeni özellikler de eklenebilir. Yanlış bilgi vermeyin.
"22621" yapısı nihai olarak çıkış yapacak. Sürüm numarasında (22621.xxx) "xxx" ile belirtilen kısım güncelleniyor sadece. Yani şu anda gelen ve o "xxx" kısmı etkileyen güncellemeler hata gidermeye, stabiliteyi arttırmaya yönelik.

"22621" yapısı nihai olarak çıkış yapacak. Sürüm numarasında (22621.xxx) "xxx" ile belirtilen kısım güncelleniyor sadece. Yani şu anda gelen ve o "xxx" kısmı etkileyen güncellemeler hata gidermeye, stabiliteyi arttırmaya yönelik.
Hocam sonuç olarak bilgi yine de yanlış. Windows 11 sürüm 22H2 hala resmi olarak nihai kanala sunulmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam tam olarak çıktı sadece Insider kanalında yazdı. Ama tam olarak çıktı demek sürümün hazır ve herkesin yükleyebilmesine açık olması diye biliyorum.
Arkadaşın demek istediği, şu anda Insider üzerinden erişebilmesi yani teknik olarak çıktı ve sadece ufak tefek hata testleri ve güncellemeleri alıyor. Nihai sürümü çıktı da demediğine göre ben sorun göremiyorum.

İfade ediliş biçimine takılmışsınız, rahat olun derim :D

Arkadaşın demek istediği, şu anda Insider üzerinden erişebilmesi yani teknik olarak çıktı ve sadece ufak tefek hata testleri ve güncellemeleri alıyor. Nihai sürümü çıktı da demediğine göre ben sorun göremiyorum.

İfade ediliş biçimine takılmışsınız, rahat olun derim :D
Tamam o zaman. Ben başkası yanlış anlamasın diye demiştim fazla takıldım :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı