Windows 11 22H2 KB5027303 güncellemesi yayınlandı

Tuhaf vallahi inşallah düzelir.

Hocam o zaman Windows 10'a geçin derim başka çözüm gelmiyor aklıma.

Kurun sonra dediğim ayarı deneyin. GTX 970 kullanırken aynı sorun bende de mevcuttu. Bu sorun biraz da driver sürümü seçiyor.

Hocam sizlere çok teşekkür ederim. Sanırım sorunun kaynağı NVIDIA overlay. Dün akşam kapattım bu sabaha kadar hiç görev çubuğum titremedi. 10 dk önce geri açtım ve 2 kez görev çubuğunun titrediğini gördim. Fakat benim anlamadığım şey bu sorun 22H2 çıktığından beri var NVIDIA bu sorunu hiç fark edemedi mi?

Hocam o zaman Windows 10'a geçin derim başka çözüm gelmiyor aklıma.

Hocam sorun NVIDIA overlay yüzünden kaynaklanıyormuş. Yukarıda bir arkadaşımız kapatmamı önerdi ve görev çubuğu titremesi düzeldi.

Wallpaper Engine dışında başka bir uygulama da sebep oluyor olabilir örnek görev çubuğu saydamlaştırıcı.

Cevabınız için teşekkür ederim. Sorunu bulduk hocam NVIDIA kaynaklıymış.

Bunun çözümü var YouTube'dan bakabilirsin çok basit. YouTube'a Windows 11 eski sağ Click menüsü yaz çıkıyor.

Güncellemeyi yaptıktan sonra herhangi bir optimizasyon sorunu oluşur mu oyunlarda? Daha önce bunu W10'da ve W11'de yaşadık. Sizin deneyimleriniz nedir hocam?
ben yaptım ve oyunlarda yaklaşık 20-30 fps düştü ve anlık takılmalar başladı

Hala Windows 10'dayım.Bu güncelleme anca ben Windows 11'e geçince gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…