Windows 11 22H2 kullanılır mı?

Kullanılır tabii ki. Neden kullanılmasın? Hiçbir sorunu ya da hatası falan yok. Gayet stabil ve düzgün bir şekilde çalışıyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, hiçbir sorunu yok.

Denemesi bedava. Sorun çıkmazsa haber et. Sanmıyorum ama belki ben de geçerim.

 Kurulu düzenimi bozmak istemediğim için geçenlerde Windows 10 22H2 yükledim.
Windows 11 21H2 beni o kadar tiksindirdi ki 22H2'de hataları komple düzelse bile hoşuma gitmez diye düşündüm ilk başta. Tam sürüm ilk çıktığında bir hafta sabredebilmiştim. En az bir büyük güncellemeden sonra belki adam olur diye düşündüm. Bir yıldır takipteyim ama hala iç açıcı gelmedi. Hala şikayetler var. Avantajı olmadığına göre şimdilik geçmenin de bir gerekliliği yok. Tasarımı göreceli(ben sevmedim) ve performans artışı söylemleri ise kuruntu gibi duruyor

"Don't fix it if it ain't broken." diye bir söz var. Şimdilik Windows 10 çoğu kullanıcıyı tatmin edici bir durumda.

Denemesi bedava. Sorun çıkmazsa haber et. Sanmıyorum ama belki ben de geçerim.

 Kurulu düzenimi bozmak istemediğim için geçenlerde Windows 10 22H2 yükledim.
Windows 11 21H2 beni o kadar tiksindirdi ki 22H2'de hataları komple düzelse bile hoşuma gitmez diye düşündüm ilk başta. Tam sürüm ilk çıktığında bir hafta sabredebilmiştim. En az bir büyük güncellemeden sonra belki adam olur diye düşündüm. Bir yıldır takipteyim ama hala iç açıcı gelmedi. Hala şikayetler var. Avantajı olmadığına göre şimdilik geçmenin de bir gerekliliği yok. Tasarımı göreceli(ben sevmedim) ve performans artışı söylemleri ise kuruntu gibi duruyor

"Don't fix it if it ain't broken." diye bir söz var. Şimdilik Windows 10 çoğu kullanıcıyı tatmin edici bir durumda.
Gayet mantıklı bir açıklama. NASA hâlâ 30 yıllık bilgisayarlar ile uzaya gemi gönderiyor :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

windows 11 gayet iyi durumda. temiz kurulum ile kullanılırsa daha iyi olur. şuana kadar ben de bir sorun yaşamadım.

AMD işlemcili sistemlerde Windows 11 sıkıntı çıkartıyor diyorlar.
AMD Ryzen 5 3600 4.1 GHz ile sorunsuz kullanıyorum.

RTM sürüm nihai kanalda yayınlanmadan önce, Insider kanalından yayınlandığı zamandan, yani Mayıs ayından beri 22H2 sürümündeyim. Sıkıntı yaşamadım.

22H2 güncellemesini yükleyeyim mi laptopta sorun yaşamıştım bunda yaşarım diye korkuyorum.

Screenshot_1.png

Herkesin kullanım amacı farklıdır. Dümdüz takılacağım dersen sorun yaşaman zor, beni hala tatmin edecek seviye'de değil. Hala buglar ve performans sorunları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı