İlk yükselttiğiniz anda direkt oyunlara giremezsiniz zaten. Windows özellik güncellemelerinde driverler eski haline dönebiliyor. Bunları yeniden güncellemeniz lazım. Ve önceki Windows sürümünden kalan kalıntıları silmeniz gerekiyor. Ben bunları yaptıktan sonra değerlerim normale döndü.
Yükseltme yaptıktan sonra bir güncelleme daha geldi, onu da yaptım. Ekran kartını tekrar güncelledim ama başka bir güncelleme yapmadım. Sorun olursa önceki sürüme dönmek için eski windows dosyalarını silmedim. Açıkçası neyi güncelleyeceğimi de bilmiyorum.
Bilgisayarım PC_Health Check taramasından geçmediği için yükleme esnasında bazı dosyalarla oynayarak windows 11'e temiz kurulumla geçmiştim. Şu an yüklü windows 11'in üzerine bu yöntemle sorun yaşamadan yükseltme yapabilir miyim ?
Bilgisayarım PC_Health Check taramasından geçmediği için yükleme esnasında bazı dosyalarla oynayarak windows 11'e temiz kurulumla geçmiştim. Şu an yüklü windows 11'in üzerine bu yöntemle sorun yaşamadan yükseltme yapabilir miyim ?
Şu an bazı hata engelleme yöntemleri ile Windows 11 yüklü mü bilgisayarınız?
Bilgisayarım pc_health check taramasından geçmediği için yükleme esnasında bazı dosyalarla oynayarak Windows 11'e temiz kurulumla geçmiştim. Şu an yüklü Windows 11'in üzerine bu yöntemle sorun yaşamadan yükseltme yapabilir miyim?
Şu an bazı hata engelleme yöntemleri ile Windows 11 yüklü mü bilgisayarınız?