Rehber Windows 11 22H2 kurulum

Onu versin yükleme sırasında sorun çıkaracak hatalar vermesin ben o dosyayı yüklediğimde direk minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor.
Regedit içinden ayar yapman lazım. Uğraştırıyor yani. Benim sadece işlemcim desteklemiyor ben bile temiz kurulum ile geçmiştim. Ama farkediyor performans. Windows 10'a döndüm.

Regedit içinden ayar yapman lazım. Uğraştırıyor yani. Benim sadece işlemcim desteklemiyor ben bile temiz kurulum ile geçmiştim. Ama fark ediyor performans. Windows 10'a döndüm.

Ben bir dosya içinde TPM ve UEFI denetleyicilerini silip yapmıştım yüklenmişti yine yapsam olmaz mı?

Bir de ben ISO dosyası indirip güncelleyeceğim sorun olur mu?

Lütfen indiren biri cevaplayabilir mi eski dosyalar siliniyor mu yoksa bir değişiklik olmuyor mu?

Ben bir dosya içinde TPM ve UEFI denetleyicilerini silip yapmıştım yüklenmişti yine yapsam olmaz mı?

Bir de ben ISO dosyası indirip güncelleyeceğim sorun olur mu?

Lütfen indiren biri cevaplayabilir mi eski dosyalar siliniyor mu yoksa bir değişiklik olmuyor mu?
Saklananları değiştirmez isen hiçbir sorun olmaz. ISO dosyası inince içindeki setup ile çalıştırman lazım. Ve zaten TPM ve UEFI gereksinimlerini bypass etmek için ayar yapman lazım. 22H2 inince Update güncellemeleri alır yine o sorun değil. Ama özellik güncellemelerini zorunlu ISO ile kurman lazım.

Saklananları değiştirmez isen hiçbir sorun olmaz. ISO dosyası inince içindeki setup ile çalıştırman lazım. Ve zaten TPM ve UEFI gereksinimlerini bypass etmek için ayar yapman lazım. 22H2 inince Update güncellemeleri alır yine o sorun değil. Ama özellik güncellemelerini zorunlu ISO ile kurman lazım.

Yani hep ISO mu kurmak zorunda kalacağım? Ne sıklıkla gelir özellik güncellemeleri PC de fotoğraflar var formatlanmış gibi silinmez değil mi?

Yani hep ISO mu kurmak zorunda kalacağım? Ne sıklıkla gelir özellik güncellemeleri PC de fotoğraflar var formatlanmış gibi silinmez değil mi?
Hiçbir veri kaybolmaz. Ama evet hep ISO ile kurmanız gerekli. Özellik güncellemeleri 6 ayda 1 veya yılda 1 gelebilir. Ben Windows 10'a döndüm. 11 pek benlik değil şuan onu anladım.

22H2 az önce kurdum, biraz uzun sürdü göze çarptığım çok bir fark yok şu sürükle bırak 21H2 de var mıydı sanki yoktu diye hatırlıyorum atıyorum web görsel yükleyeceğim görev çubuğunda tarayıcıya görseli sürüklediğinde tarayıcı açılıyor muydu? Ben açılmıyor diye hatırlıyorum.

Windows Update üzerinde gözükmeyen 22H2'yi format atmadan nasıl kuracağınızı anlattım :) (güncelledikten sonra anlattığım için her şeyin fotoğrafını alamadım :( )

Eki Görüntüle 1524351

• Programı kurduktan sonra, ekstra olarak "PC health check" programını kurmanızı isteyecektir. Kurduktan sonra "yenile" tuşuna basıp ilerleyin.
  • 3 adımdan oluşan kurulumun 1.'si indirme süreci, 2.'si indirilen doyayı kontrol etme süreci, 3.'sü ise yükleme aşaması. Yükleme aşamasından sonra otomatik olarak 30dk saymaya başlar ve 30dk sonra otomatik olarak sistemi kapatır. (kendiniz hemen yeniden başlatabilirsiniz)
  • Yeni Windows yüklenme animasyonu ile tanışın ve tam kurulumu bekleyin (format atıp yeniden kurmuş gibi gözükebilir ama korkmayın)
  • 22H2'nin tadını çıkarın.

Hocam bu sadece destekleyen sistemler için sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı