Rehber Windows 11 22H2 kurulum

Rufus'ta da var, indirip direkt uğraşmadan Bypass'li yazdırabilirsin.

Media Creation Tool araçtan Windows 11 yüklemiştim araç değiştirilmiş işin kötü kısmı yüklediğim video yu da bulamadık Rufus'a var derken biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Media Creation Tool araçtan Windows 11 yüklemiştim araç değiştirilmiş işin kötü kısmı yüklediğim video yu da bulamadık Rufus'a var derken biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Rufus'ta Windows 11 ISO'sunu seçersen orta kısmında bazı seçenekler beliriyor. "no bypass" "TPM bypass" "TPM and Processor bypass" diye

Sorun devam ediyor mu?

Rufus'ta Windows 11 ISO'sunu seçersen orta kısmında bazı seçenekler beliriyor. "no bypass" "TPM bypass" "TPM and Processor bypass" diye.

O çok iyi direk kurulum yapmak yerine USB içindeki setup dosyasını çalıştırıp yükselte de yapabilirim bu bilgi çok faydalı oldu

Önceki windows sürümünden kalan kırıntılar nasıl temizleniyor?

Önceki Windows sürümünden kalan kırıntılar nasıl temizleniyor?

Ayarlar --> sistem --> depolama --> geçici dosyalar.
Kısmına gelip bekleyin ve önceki Windows yüklemeleri seçeneği çıkınca onu tikleyip dosyaları kaldır butonuna tıklayın.

Ayrıca 2 hafta içinde önceki sürüme geri dönmezseniz de otomatik olarak windows.old klasörü silinir.

Disk temizlemeden de yapılıyor

"Sistem dosyalarını temizle" dedikten sonra Windows Update beliriyor.

Disk temizlemeden de yapılıyor.

Eki Görüntüle 1532284

"Sistem dosyalarını temizle" dedikten sonra Windows Update beliriyor.

Disk temizleme 22H2'de kaldırılmış gibiydi. Kurulum sonrası o pencereyi açamamıştım. Normalde disk temizleyicisini açan buton.
Beni ayarlardaki geçici dosya temizleme kısmına yönlendirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…