Rehber Windows 11 22H2 kurulum

Media Creation Tool araçtan Windows 11 yüklemiştim araç değiştirilmiş işin kötü kısmı yüklediğim video yu da bulamadık Rufus'a var derken biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Rufus'ta Windows 11 ISO'sunu seçersen orta kısmında bazı seçenekler beliriyor. "no bypass" "TPM bypass" "TPM and Processor bypass" diye

Yükseltme yaptıktan sonra bir güncelleme daha geldi, onu da yaptım. Ekran kartını tekrar güncelledim ama başka bir güncelleme yapmadım. Sorun olursa önceki sürüme dönmek için eski Windows dosyalarını silmedim. Açıkçası neyi güncelleyeceğimi de bilmiyorum.

Yok hocam.

Sorun devam ediyor mu?

İlk yükselttiğiniz anda direkt oyunlara giremezsiniz zaten. Windows özellik güncellemelerinde driverler eski haline dönebiliyor. Bunları yeniden güncellemeniz lazım. Ve önceki Windows sürümünden kalan kalıntıları silmeniz gerekiyor. Ben bunları yaptıktan sonra değerlerim normale döndü.
Önceki windows sürümünden kalan kırıntılar nasıl temizleniyor?

Önceki Windows sürümünden kalan kırıntılar nasıl temizleniyor?

Ayarlar --> sistem --> depolama --> geçici dosyalar.
Kısmına gelip bekleyin ve önceki Windows yüklemeleri seçeneği çıkınca onu tikleyip dosyaları kaldır butonuna tıklayın.

Ayrıca 2 hafta içinde önceki sürüme geri dönmezseniz de otomatik olarak windows.old klasörü silinir.

Ayarlar --> sistem --> depolama --> geçici dosyalar.
Kısmına gelip bekleyin ve önceki Windows yüklemeleri seçeneği çıkınca onu tikleyip dosyaları kaldır butonuna tıklayın.

Ayrıca 2 hafta içinde önceki sürüme geri dönmezseniz de otomatik olarak windows.old klasörü silinir.

Disk temizlemeden de yapılıyor

1664569208647.png

"Sistem dosyalarını temizle" dedikten sonra Windows Update beliriyor.

Disk temizlemeden de yapılıyor.

Eki Görüntüle 1532284

"Sistem dosyalarını temizle" dedikten sonra Windows Update beliriyor.

Disk temizleme 22H2'de kaldırılmış gibiydi. Kurulum sonrası o pencereyi açamamıştım. Normalde disk temizleyicisini açan buton.
Beni ayarlardaki geçici dosya temizleme kısmına yönlendirmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı