Windows 11 22H2 nasıldır?

Hocam Windows 10'a nasıl dönebilirim?

Nasıl geri dönebilirim?

Windows 10 yükleme yardımcısı lakin verilerini yedekle çünkü sadece tümden sıfırlama yapabiliyorsun.
Başlıca 11'in kötülüğünü gösteereyim:
Görüntü bozulması hat safada umarım bu görselle anlatabilmişimdir 4kyerine 1920x1080 kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
Bu arada belirtmeyi unuttum bende Kaspersky, Steelseries'in , Logitech'in programları vs açık onları katmıyorum.

Buyur.

Dosya Ekleri

• 2.png
    255,8 KB · Görüntüleme: 72
Ben de de. Hatta ekipmanlarım da SteelSeries.
Dediğim gibi hocam ilk attığınız ekran görüntüsüyle benim attığım ekran görüntüsü arasında 1 GB civarında bi fark var. Gayet normal diye düşünüyorum görüntü olarak, geçişler olarak çok çok önde.

Evet RAM yerine atların dahil olduğu döneme geldik değil mi?
İşletim sistemi yükseldiğinde RAM kullanımının artaması gayet normal. Yine söylüyorum görsel olarak Windows 10'dan çok çok ileride Windows 11.
Windows 10 kullandığımda Windows 7 kullanıyor gibi hissediyorum. Kendi bilgisayarıma dönüp Windows 11 kullandığımda gözlerim açılıyor valla.

Windows 7 tabanlı Windows 11 ile iyi günler o zaman sana. Kendi kendini gümlettin . Bu kadar da fanboy olunca demek ki insan geriye doğru gidiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…