Windows 11 22H2 nasıldır?

Hocam Windows 10'a nasıl dönebilirim?

Nasıl geri dönebilirim?

Windows 10 yükleme yardımcısı lakin verilerini yedekle çünkü sadece tümden sıfırlama yapabiliyorsun.
Başlıca 11'in kötülüğünü gösteereyim:
Görüntü bozulması hat safada umarım bu görselle anlatabilmişimdir 4kyerine 1920x1080 kullanabiliyorum.

1672163036873.png

Son düzenleme:
Bu arada belirtmeyi unuttum bende Kaspersky, Steelseries'in , Logitech'in programları vs açık onları katmıyorum.
Windows 11'in bi tık fazla kullanması normal hocam, tasarım olarak geçişler olarak vs Windows 10'dan çok çok üstün. Neredeyse aynı şeyleri açtığımızda 7 GB civarı kullanım oluyor Windows 11'de, Windows 10'da 6 GB civarına yakın oluyor. Önemsenecek bi fark değil.

Yarım yamalak, en kullanışsız Windows. Kullananın lanet edip Windows 10'a geçtiği işletim sistemidir. RTX 2060'ı GT 730'a, SSD'yi HDD'ye dönüştürüp hızların 4 kat düştüğü ve i5 10400'ü Intel Celeron'a çevirebilen OBS açınca daha kayıt almaya bile başlamadan 50 FPS düşürebilen arayüzü saçma sapan buglar dolu olan tek sistem. Yaşasın Windows 11 kullanmak. Eğer bu deneyimi hemen yaşamak istiyorsanız durmayın hemen indirin. Şiddetle tavsiye edilir.
Şu disslike atanlar da Görev Yöneticisi'nden bu kadar sekme açıp kullanım SS i atsın da görelim bizim ki kötü onların ki iyi ya :).

Eki Görüntüle 1615642
Buyur. 😀

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    255,8 KB · Görüntüleme: 68
Evet RAM yerine atların dahil olduğu döneme geldik değil mi?
İşletim sistemi yükseldiğinde RAM kullanımının artaması gayet normal. Yine söylüyorum görsel olarak Windows 10'dan çok çok ileride Windows 11.
Windows 10 kullandığımda Windows 7 kullanıyor gibi hissediyorum. Kendi bilgisayarıma dönüp Windows 11 kullandığımda gözlerim açılıyor valla. :D

İşletim sistemi yükseldiğinde RAM kullanımının artaması gayet normal. Yine söylüyorum görsel olarak Windows 10'dan çok çok ileride Windows 11.
Windows 10 kullandığımda Windows 7 kullanıyor gibi hissediyorum. Kendi bilgisayarıma dönüp Windows 11 kullandığımda gözlerim açılıyor vallahi. :D

Windows 7 tabanlı Windows 11 ile iyi günler o zaman sana. Kendi kendini gümlettin :D. Bu kadar da fanboy olunca demek ki insan geriye doğru gidiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı