Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Başlıkta yazdığım gibi 22H2 sürümü 20 Eylül'de çıkmayabilir bunun sebebi de sürüm ön izleme kanalında RTM olmayı bekleyen 22000.1041 sürümü var bu yüzden Windows 11 22H2 RTM sürümünün çıkması gecikebilir.

resim_2022-09-18_223844625.png

Son düzenleme:
Ama ben keye para verdim format atsam yine mi para vereceğim? 3 ay olmadı format atalı inşallah Update gelir.

Bendeki OEM key format sonrası otomatik tanıyor hocam, sizinde aynısı olması lazım.

Yani Microsoft'tan yarın 21H2 sürümü mü indirilecek?

22H2 şu an son sürüm hocam Windows 11 verdiğim yasal Microsoft sitesine bakarsanız görürüsünüz.

Ekran kartı sürücünüzü kendiniz internetten bulup güncelleyin. Gerisini Update ile güncelleyin. Driver Booster vs önermiyorum.

Maalesef bende olmadı. Mavi ekran hatası verdi, değişiklikleri geri aldı. 22H2 RTM ISO'sunu yükledim Rufus ile zorunlulukları kaldırmama rağmen. Nasıl yapacağım? Update'ye gelmesini bekleyeceğim. PC desteklemiyor.

Arkadaşlar ben güncellemeyi Windows 11 yardımcısından yaptım. İlk önce AMD high device ses driverim bozuldu bir şekilde düzelttim ama AMD olarak gözükmüyor şu anda. Şimdi de Windows Update kısmında 22H2 toplu güncelleştirmeler var gözüküyor ama hata verip kurmuyor öylece kaldı kaybolmuyor. Mecburen temiz kurulum yapmam gerekecek sanırım. İlk güncellemede hatayı aldım ben :)

Dosya Ekleri

• guncellememe.jpg
    guncellememe.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 127
Arkadaşlar ben güncellemeyi Windows 11 yardımcısından yaptım. İlk önce AMD high device ses driverim bozuldu bir şekilde düzelttim ama AMD olarak gözükmüyor şu anda. Şimdi de Windows Update kısmında 22H2 toplu güncelleştirmeler var gözüküyor ama hata verip kurmuyor öylece kaldı kaybolmuyor. Mecburen temiz kurulum yapmam gerekecek sanırım. İlk güncellemede hatayı aldım ben :)

Aynı sorunu bende yaşıyorum Windows 11 yardımcısıyla yaptım güncellemeyi ancak Windows Update kısmında sizinki gibi benim de öyle gösteriyor.

Format atmaya sebep olacak bir sorun değil ki. Yakında düzelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı