Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Başlıkta yazdığım gibi 22H2 sürümü 20 Eylül'de çıkmayabilir bunun sebebi de sürüm ön izleme kanalında RTM olmayı bekleyen 22000.1041 sürümü var bu yüzden Windows 11 22H2 RTM sürümünün çıkması gecikebilir.

resim_2022-09-18_223844625.png

Son düzenleme:
Hocam Driver Booster denen program size sürücülerin en dandik versiyonlarını kurduruyor. Ben kullandığım zaman FPS düşmeleri ve sürekli driver kaynaklı mavi ekranlar alıyordum. Ekran kartı, Ethernet kontrolcüleri gibi önemli sürücüleri üretici programları ile kurabilirsiniz. Lenovo Vantage, my ASUS vb. veya donanım kimliklerini internette aratıp kendiniz de kurabilirsiniz. Ama Driver Booster kullanmayın.

Keşke yapmasaydım Driverpack ondan daha iyi geri de düzelmiyor format atmadan düzelmeyecek gibi gözüküyor. Üretici konusuna gelecek olursak Casper firması eski Nirvana serilerinden desteğini çekti o yüzden oradan bir şey yapamıyorum. Tek çözüm yükseltmeyle düzelir olmazsa format olacak başka çare bulamadım.

Keşke yapmasaydım Driverpack ondan daha iyi geri de düzelmiyor format atmadan düzelmeyecek gibi gözüküyor. Üretici konusuna gelecek olursak Casper firması eski Nirvana serilerinden desteğini çekti o yüzden oradan bir şey yapamıyorum. Tek çözüm yükseltmeyle düzelir olmazsa format olacak başka çare bulamadım.
Hiçbir zaman Driver gibi önemli konularda 3.parti yazılım kullanmayın. Üşenmeyin eliniz ile kurun.

En azından kullanışlıydı 11 gram kullanışlı değil.
Windows 10 ilk çıktığında ben klavyemi kullanamıyordum. Bluetooth bozuktu. İnternet dakika başı kopuyordu. Dosya gezgini bugları vardı. Kısacası Windows 11 ile aynı sorunlar yaşanıyor. 22H2 geldi işte ben gram sorun göremedim hatta hızlandı bile bilgisayarım. Windows 10 desteği bitince paşalar gibi 11'e yolunuz düşecek.

Ya hocam böyle geliyorlar desteklenmiyor ya sistemleri ancak kötüleyerek rahatlıyorlar. Windows'u Vista'da çektiğimiz çileyi kimse hatırlamıyor ama.
Alakası bile yok yemin ederim bypass bile yapmadım ama bir işletim sisteminin görev çubuğu bu kadar işlevsiz olamaz görev yöneticisine girmek için bile windows logosuna basmak zorunda olduğun bir os tan ne beklersin ?

Ya hocam böyle geliyorlar desteklenmiyor ya sistemleri ancak kötüleyerek rahatlıyorlar. Windows'u Vista'da çektiğimiz çileyi kimse hatırlamıyor ama.

Öyle bir konuşmuşsun ki Windows 10 aşırı hafif bir işletim sistemiymiş gibi işlemcim destekliyor TPM var RAM yeterli SSD var, Hafıza yeterli sürücüler otomatik yükleniyor ben sitesinden yüklüyorum güzel de görev çubuğunda olan uygulamaları kaydıramıyorsun ki e ne anladım ben bu işten? 10'un aynısı işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı