Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Başlıkta yazdığım gibi 22H2 sürümü 20 Eylül'de çıkmayabilir bunun sebebi de sürüm ön izleme kanalında RTM olmayı bekleyen 22000.1041 sürümü var bu yüzden Windows 11 22H2 RTM sürümünün çıkması gecikebilir.

resim_2022-09-18_223844625.png

Son düzenleme:
Hocam ben şunu anlamıyorum neden Microsoft hesabına çoğu kişi karşı? Ben şahsen hesap girmeden Windows kullanamıyorum. Anahtarları tutuyor, bir sürü özelliğe erişim sağlıyor. Neden yerel kullanmayı tercih ediyorsunuz?

Arkada sürekli senkronizasyon yapıp eski sistemlerde yoruyor o yüzden yerel hesap kullanıyorum.

Bana daha güncelleme gelmemiş. Beni es geçmişler galiba.
Kademe kademe dağıtılıyor. Size geç gelmesi normaldir. Erkenden kurmak istiyorsanız Microsoft'un sitesinden yükleme yardımcısı ile yükleyebilirsiniz.
Arkada sürekli senkronizasyon yapı eski sistemlerde yoruyor o yüzden yerel hesap kullanıyorum.
Senkronizasyon ve telemetri ayarlarını kapatıyorum ben.

Alt tarafı görev çubuğunu beğenmedim diye linçlemenize gerek yoktu beyler neyse bir daha gömmem.
Görev çubuğunu beğenmeniz gerekmiyor ama o kocaman menü gelmiyor diye de sistemi gömmeniz çok saçma. Başlat menüsü sade olsun, ortaya alınsın diyen baya kişi vardı (ben de dahil). Hatta başlat menüsünü ortaya alan uygulamalar bile kullananlar vardı. Biraz da bu yenilikleri övseniz mi acaba?

Artı -1 Eksi
Kurduğunuz sürüm ya Pro'ya da modlanmış Home sürümü Microsoft'un sitesinde açıkca yazıyor Home sürümleri için internet gereklidir diye bir yerde yanlışınız var.

Eki Görüntüle 1523454
Hocam şunu sormak istiyorum size. Neden Windows 11 üzerinde bu kadar linç var? Recep Baltaş bile sosyalde Windows 11 açıklaması ile sistemi gömmüş yani. Nedir bu linç anlamadım.

Hocam şunu sormak istiyorum size. Neden Windows 11 üzerinde bu kadar linç var? Recep Baltaş bile sosyalde Windows 11 açıklaması ile sistemi gömmüş yani. Nedir bu linç anlamadım.

Sürükle bırak yüzünden insanlar bu özelliği dert etti o yüzden diğer sebep de Vista gibi yüksek donanım istiyor insanlar bu yüzden Windows 11'i 2. Vista olarak görüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı