Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Başlıkta yazdığım gibi 22H2 sürümü 20 Eylül'de çıkmayabilir bunun sebebi de sürüm ön izleme kanalında RTM olmayı bekleyen 22000.1041 sürümü var bu yüzden Windows 11 22H2 RTM sürümünün çıkması gecikebilir.

resim_2022-09-18_223844625.png

Son düzenleme:
Alakası bile yok yemin ederim bypass bile yapmadım ama bir işletim sisteminin görev çubuğu bu kadar işlevsiz olamaz görev yöneticisine girmek için bile windows logosuna basmak zorunda olduğun bir os tan ne beklersin ?
Windows 10'da görev yöneticisine girmek için hiçbir zaman görev çubuğunu kullanmadım ben. Ctrl+shift+esc yaparsanız direkt görev yöneticisi açılıyor. Windows+x yaparsanız aygıt yöneticisi vesaire olan menü açılıyor. Kısacası biraz kısayol bilirseniz zaten gerisi geliyor. Ayrıca Windows 11 pencereler için gayet kullanışlı. Ben 1 kez windows 10'a geri döndüm ve o pencere yerleştirme menüsünün olmaması çok sinirimi bozdu. Windows 11 desteklenen sistemlerde tam performans ve akıcılık sağlıyor. Sevmeyen gitsin Linux falan kursun ne diyeyim.

Windows 10'da görev yöneticisine girmek için hiçbir zaman görev çubuğunu kullanmadım ben. Ctrl+shift+esc yaparsanız direkt görev yöneticisi açılıyor. Windows+x yaparsanız aygıt yöneticisi vesaire olan menü açılıyor. Kısacası biraz kısayol bilirseniz zaten gerisi geliyor. Ayrıca Windows 11 pencereler için gayet kullanışlı. Ben 1 kez windows 10'a geri döndüm ve o pencere yerleştirme menüsünün olmaması çok sinirimi bozdu. Windows 11 desteklenen sistemlerde tam performans ve akıcılık sağlıyor. Sevmeyen gitsin Linux falan kursun ne diyeyim.
Vay canına hiç bilmiyordum aydınlattın beni reis.

Alakası bile yok yemin ederim bypass bile yapmadım ama bir işletim sisteminin görev çubuğu bu kadar işlevsiz olamaz görev yöneticisine girmek için bile windows logosuna basmak zorunda olduğun bir os tan ne beklersin ?

Görev yöneticisi kısmında haklısınız. Ben de çok garipsedim. Ama ilerleyen güncellemelerle gelecektir diye umuyorum. Onun dışında gayet kullanışlı olmuş.

Temiz kurulumla geçmek daha mantıklıydı hocam yükseltince hantallaşıyor bayağı.
Şu sosyalde "yükseltme hantallaştırır format çak" algısı ne zaman bitecek? Yükseltme temiz kurulum ile çok farklı değil. Sadece windows.old klasörü yer kaplar ve belki bilgisayarı hantallaştırır. Önceki Windows yüklemelerini temizleyince canavar gibi çalışıyor. Ben daha az önce yükselttim performans yine süper.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı