Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
OneDrive istiyor musun? diye soruyor, hayır diyoruz ısrarla kuruyor.
Madem kuracaksın, niye soruyorsun?

Ahh yükledim ve hayal kırıklığı ses driverim bozuldu görev çubuğunda gri bir iz çıktı aşırı küçük ama kanser bir şey işlemci sıcaklığım boşta 36 dereceydi artık boşta 46 derece RAM kullanımı da boşta 4.6 GB
Düzeltme: İkinci bilgisayarıma formatlayarak 22H2 kurdum şu anlık sorun yok tamamen benden kaynaklanıyormuş en yakın zamanda önemli bilgilerimi yedekleyip formatla 22H2'ye geçeceğim

Son düzenleme:
Irkçılık yapacaksan başka forumlara gidebilirsin, en azından burada böyle şeylerin hoş karşılanmayacağını umuyorum.
Burada ırkçılık yok. Türk oyunlarında o kadar fazla hile olmadığından TPM çipiyle ekstra güvenlik gerekmez. Bunu açıklamayı denemiştim.

Bu sorun bende de oldu. Güncellemeyi Update kataloğundan el ile kurun. Sonra güncellemeleri durdurup tekrar denetleyin. Bu sefer sorun çıkmadan indirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…