Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Başlıkta yazdığım gibi 22H2 sürümü 20 Eylül'de çıkmayabilir bunun sebebi de sürüm ön izleme kanalında RTM olmayı bekleyen 22000.1041 sürümü var bu yüzden Windows 11 22H2 RTM sürümünün çıkması gecikebilir.

resim_2022-09-18_223844625.png

Son düzenleme:
Elimde 3 adet Windows 11'li cihaz var, 2 saat önce üçünde de güncelleme kontrolü sağladığımda diğer iki cihaz mevcut sürüm için güncelleme alırken masaüstüm 22H2 güncellemesi aldı. Umarım memnun bırakır. Ek olarak ısrarla sponsorlu uygulama ve OneDrive kurmasından bıktım, kullanmıyorum kardeşim niye zorluyorsun.
OneDrive istiyor musun? diye soruyor, hayır diyoruz ısrarla kuruyor. :)
Madem kuracaksın, niye soruyorsun?

Ahh yükledim ve hayal kırıklığı ses driverim bozuldu görev çubuğunda gri bir iz çıktı aşırı küçük ama kanser bir şey işlemci sıcaklığım boşta 36 dereceydi artık boşta 46 derece RAM kullanımı da boşta 4.6 GB
Düzeltme: İkinci bilgisayarıma formatlayarak 22H2 kurdum şu anlık sorun yok tamamen benden kaynaklanıyormuş en yakın zamanda önemli bilgilerimi yedekleyip formatla 22H2'ye geçeceğim

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben güncellemeyi Windows 11 yardımcısından yaptım. İlk önce AMD high device ses driverim bozuldu bir şekilde düzelttim ama AMD olarak gözükmüyor şu anda. Şimdi de Windows Update kısmında 22H2 toplu güncelleştirmeler var gözüküyor ama hata verip kurmuyor öylece kaldı kaybolmuyor. Mecburen temiz kurulum yapmam gerekecek sanırım. İlk güncellemede hatayı aldım ben :)
Bu sorun bende de oldu. Güncellemeyi Update kataloğundan el ile kurun. Sonra güncellemeleri durdurup tekrar denetleyin. Bu sefer sorun çıkmadan indirecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı