Çözüldü Windows 11 22H2 sürümü çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Başlıkta yazdığım gibi 22H2 sürümü 20 Eylül'de çıkmayabilir bunun sebebi de sürüm ön izleme kanalında RTM olmayı bekleyen 22000.1041 sürümü var bu yüzden Windows 11 22H2 RTM sürümünün çıkması gecikebilir.

resim_2022-09-18_223844625.png

Son düzenleme:
Hocam şunu sormak istiyorum size. Neden Windows 11 üzerinde bu kadar linç var? Recep Baltaş bile sosyalde Windows 11 açıklaması ile sistemi gömmüş yani. Nedir bu linç anlamadım.
Ben de anlam veremiyorum. Recep Baltaş gömmüş ama ne zaman videosuna denk gelsem Windows 11 kullanıyor.

Sürükle bırak yüzünden insanlar bu özelliği dert etti o yüzden diğer sebep de Vista gibi yüksek donanım istiyor insanlar bu yüzden Windows 11'i 2. Vista olarak görüyorlar.
Sürükle bırak özelliğini dert eden çoğu insan eminim ki özelliği kullanıyorlardı bile. Kullananlar zaten çözüm yolu aramışlardı gömen yoktu. Yüksek donanım da istenmiyor aslında tek sorun TPM çipi. Bu konuda da haklılar çünkü Windows güvenlik konusunda aşırı eleştiri almıştı. Artık bir güvenlik çipi şarttı.

Ben de anlam veremiyorum. Recep Baltaş gömmüş ama ne zaman videosuna denk gelsem Windows 11 kullanıyor.
Adam yeni monitör aldım videosunda bile Windows 11 Beta kullanıyordu.

Sürükle bırak özelliğini dert eden çoğu insan eminim ki özelliği kullanıyorlardı bile. Kullananlar zaten çözüm yolu aramışlardı gömen yoktu. Yüksek donanım da istenmiyor aslında tek sorun TPM çipi. Bu konuda da haklılar çünkü Windows güvenlik konusunda aşırı eleştiri almıştı. Artık bir güvenlik çipi şarttı.

Evet ve ben bu TPM saçmalığı yüzünden Valorant oynayamıyorum.

Onlar ofis bilgisayarı önemli olan kendi bilgisayarında ne kullandığı kesin Windows 10 kullanıyordur.

Ama siz de çok görmüşsünüzdür Windows güvenlik açıkları ile linç ediliyordu. TPM çipi bu sorunlara bir çözüm sayılabilir bence. Valorant'a gelecek olursak onlar direkt kıllık yapmak için yaptılar bunu. Ben öyle düşünüyorum.

Onlar ofis bilgisayarı önemli olan kendi bilgisayarında ne kullandığı kesin Windows 10 kullanıyordur.
Recep Baltaş kendi evinde TPM 2.0 çipi takarken video çekmişti. Windows 11 kullanıyor.

Ama siz de çok görmüşsünüzdür Windows güvenlik açıkları ile linç ediliyordu. TPM çipi bu sorunlara bir çözüm sayılabilir bence. Valorant'a gelecek olursak onlar direkt kıllık yapmak için yaptılar bunu. Ben öyle düşünüyorum.

Umarım Zula da bu saçma TPM çipinin gereksinimlerini istemez.

Elimde 3 adet Windows 11'li cihaz var, 2 saat önce üçünde de güncelleme kontrolü sağladığımda diğer iki cihaz mevcut sürüm için güncelleme alırken masaüstüm 22H2 güncellemesi aldı. Umarım memnun bırakır. Ek olarak ısrarla sponsorlu uygulama ve OneDrive kurmasından bıktım, kullanmıyorum kardeşim niye zorluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı