Windows 11 22H2'ye geçilir mi?

553501

Decapat
Makaleler
3
Arkadaşlar şu an Windows 10 kullanıyorum ama Insider sürüm ön izleme kanalına girip Windows 11 22H2'ye geçmeli miyim? RTM oldu mu? RTM olmadan geçmeyeceğim Windows 11'e en son geliştirici kanalını kullandım aşırı kastı Windows 10'a geri döndüm. Sürüm ön izleme kanalından direkt Windows 11'e geçsem faydalı olur mu?

Bence Windows 11 21H2 geç, 22H2 yerine.

Hocam sistem bilgilerinizi yazarsanız daha doğru bilgiler verebilirim. Ama sisteme bakmadan Windows 11 22H2 21H2'den daha stabil ve kararlı olduğu için geç derim.

Şu an geçmenizi tavsiye etmem çünkü çıkmasına daha birkaç ay daha var ve o zamana kadar kim bilir daha ne özellikler eklerler, henüz daha tam aşamasında değil yani. Halen daha yenilikler eklemeye devam ediyorlar bunların da stabilitesini oturtmaları lazım.

O anakartta kullanmanı tavsiye etmem. Secure Boot açarken BIOS çökme ihtimali var.

Daha önce yükledim ve hiçbir soruna rastlamadım daha önce de Windows 11 kullandım ama aklım Windows 10'da kaldı help içim rahat etmedi nasıl desem canım çekti Windows 10 ama şu anda Windows 11'i istiyorum ama kararsız kaldım Windows 10'u hayatımdan atıp Windows 11'e geçiş yapacağım ama yok psikoloji izin vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce yükledim ve hiçbir soruna rastlamadım daha önce de Windows 11 kullandım ama aklım Windows 10'da kaldı help içim rahat etmedi nasıl desem canım çekti Windows 10 ama şu anda Windows 11'i istiyorum ama kararsız kaldım Windows 10'u hayatımdan atıp Windows 11'e geçiş yapacağım ama yok psikoloji izin vermiyor.
İlla istiyorsanız kurabilirsiniz. 22H2 bayağı stabil. Laptopumda kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı