Hiçbir dosyanız silinmez,fakat önceden bilgisayarınızı yedekleyin ve sonra geçin bi sıkıntı olursa geri dönebilirsiniz.Windows 11 22H2 hazır diye bildirim gelmiş. Yüklersem bütün dosyalar siliniyor mu ve tavsiye eder misiniz?
silinmez ama yedekleyin kesinlikle.Windows 11 22H2 hazır diye bildirim gelmiş. Yüklersem bütün dosyalar siliniyor mu ve tavsiye eder misiniz?
Bütün cevaplarınız için teşekkürler
ben de çok istemiyorum win 11 geçmeyi başka sitelerin yorumlarında drop var geçmeyin diyorlar çok bilgisayar anlayan birisi değilim pc için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum win 10 kalacağımHocam Win 10'da kalın
Windows 11 kullanan biri olarak şahsen üşenmesem ben de Win 10'a geri dönerim. Bir de Win 11 arayüz olarak azıcık daha hoş duruyor sırf o yüzden kalıyorum.ben de çok istemiyorum win 11 geçmeyi başka sitelerin yorumlarında drop var geçmeyin diyorlar çok bilgisayar anlayan birisi değilim pc için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum win 10 kalacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.